concurso veritas andorra la vella

CONCURS COL.LABORACIÓ ENTRE MENJAR DE VERITAT AMB PRODUCTES ECOLÒGICS ANDORRA A INSTAGRAM

Publicat el 19/10/2018
CONCURS COL.LABORACIÓ ENTRE MENJAR DE VERITAT AMB PRODUCTES ECOLÒGICS ANDORRA A INSTAGRAM 1 – Objecte del concurs Aquest concurs, l’organitza Productes Ecològics Andorra amb la col·laboració de Menjar de Veritat S.L.U. i es realitza entre tots els usuaris que lliurement decideixin participar d’acord amb les següents Bases, amb l’objecte d’optar al següent premi: 2 entrades […]
Veure més
jove_voluntariat_lector_2018

Tret de sortida a una nova edició del Jove Voluntariat lector

Publicat el 12/10/2018
El JVL és projecte que vol fomentar la relació dels joves andorrans dels tres sistemes educatius, amb la gent de la tercera edat, i en el que la Fundació Bomosa forma part des dels seus inicis.
Veure més
Workshop Ocupacional Seu d'Urgell

BIOBIO ha participat en la quarta edició del Workshop Ocupacional organitzat per l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell

Publicat el 01/10/2018
Aquesta trobada no tan sols ens ha permès realitzar una recerca de perfils que actualment estem en cerca a BIOBIO Restauració, sinó que també per contactar amb els responsables de departaments de RRHH d’altres empreses andorranes.
Veure més
Firma Acord Bomosa BCA 2018_3

Fundació BOMOSA i BC MoraBanc Andorra signen un acord de col·laboració.

Publicat el 25/09/2018
Per tercer any consecutiu la Fundació BOMOSA i BC MoraBanc Andorra signen un acord de col·laboració per la temporada 2018-2019. Aquest acord consisteix en un compromís mutu d’un intercanvi d’accions entre la Fundació i l’equip.
Veure més
BIOBIO integra un menú 100% ecològic a la Llar de Jubilats d'Escaldes Engordany

BIOBIO integra un menú 100% ecològic a la Llar de Jubilats d’Escaldes Engordany

Publicat el 24/09/2018
Aquest dijous 20 de setembre s’ha realitzat la presentació dels nous serveis que oferirà BIOBIO Restauració  a la Llar de Jubilats d’Escaldes Engordany.
Veure més
Una nova llar per a tortugues ‘andorranes’

Una nova llar per a tortugues ‘andorranes’

Publicat el 24/09/2018
La Fundació Bomosa s’ha encarregat de recollir i traslladar 28 tortugues ‘andorranes’ al ‘santuari’, el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, a Masquefa, on podran viure en semillibertat i ateses per un equip de biòlegs i veterinaris.
Veure més
ana_economia_presentacio_CEA

Gemma Riu, CEO d’Univers Bomosa, passa a formar part de la nova junta directiva de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) que presideix Gerard Cadena

Publicat el 20/09/2018
La nova junta es completa amb Miquel Àngel Armengol com a vicepresident i Elena Redondo com a secretària.
Veure més
museu_maritim_illa_ibo_fundació_bomosa

El Museu Marítim a l’illa d’Ibo, un projecte viu i arrelat a la comunitat

Publicat el 06/09/2018
La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, es troba de visita a l’illa d’Ibo, a Moçambic, per conèixer sobre el terreny els projectes que la Fundació Ibo hi realitza des de fa més de deu anys, amb la col·laboració del Govern.
Veure més
veritas_andorra_malbaratament_alimentari

Ens ajudes a lluitar contra el malbaratament alimentari?

Publicat el 05/09/2018
El supermercat Veritas situat a Andorra la Vella i la Fundació Bomosa llancen una campanya per integrar i prioritzar la reducció del malbaratament alimentari. Aquesta acció forma part del conjunt d’accions de responsabilitat social corporativa que desenvolupa Veritas Andorra. 
Veure més
art_camp_2018_6a_edició_andorra

Art Camp 2018 | Acte de cloenda del la 6ª. edició d’aquesta trobada internacional d’artistes impulsat per UNESCO

Publicat el 20/07/2018
El cap del Govern d’Andorra, Antoni Martí, la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach; la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, el Ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover i el conseller d’Administració, Comunicació, Comerç i Dinamització del comú d’Ordino, Xavier Herver es van sumar als 25 artistes que van participar de la trobada […]
Veure més

Vols donar suport a un dels nostres projectes?