El Cos de Voluntaris per la Natura enceta la seva setena edició

Publicat el 21/03/2019
El Cos de Voluntaris per la Natura enceta la seva setena edició amb l’objectiu de continuar formant joves en gestió forestal, jardineria i ramaderia. Les professions de muntanya tenen una bona sortida laboral, ja que cal tècnics formats en preservació i gestió dels espais naturals, com han remarcat el ministre en funcions d’Educació i Ensenyament […]
Veure més

BMB News | acord de col·laboració entre el BC Morabanc Andorra i Bomosa

Publicat el 15/03/2019
Publireportatge sobre l’acord a la revista de l’equip de bàsquet. Més informació: Fundació BOMOSA i BC MoraBanc Andorra signen un acord de col·laboració.
Veure més

Una celebració del Día Internacional de la Dona ben especial

Publicat el 11/03/2019
Daguisa Hotels i la marca de moda Lolë Atelier Andorra, en col·laboració amb Centre Júlia, van organitzar una jornada de Benestar amb l’objectiu de celebrar el Dia Internacional de la Dona a més de recaptar diners per als projectes de la Fundació Privada Bonaventura Mora Sagués.   Una jornada solidària i dedicada a la dona […]
Veure més

Aspectes claus per garantir la seguretat a la cuina sense gluten – Revista 7Dies

Publicat el 26/02/2019
La contaminació encreuada és el procés mitjançant el qual un producte sense gluten incorpora a la seva compo- sició gluten a través del contacte amb aliments o restes d’aliments que sí en contenen.
Veure més

Recepta de “Salmó salvatge al forn” per Marcel Roig, Cap de Cuina de BIOBIO a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Publicat el 26/02/2019
Marcel Roig, Cap de Cuina de BIOBIO a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ens comparteix la recepta de “Salmó salvathe al forn”. Revista 7 Dies
Veure més
premis_literaris_sant_jordi

Es convoquen els XXXVII Premis Literaris Sant Jordi 2019

Publicat el 25/02/2019
La Conselleria d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra i el Col·legi Espanyol María Moliner convoquen els XXXVII Premis Literaris Sant Jordi 2019, amb el patrocini de Bomosa, Barcanova Editorial, Podoactiva i Institut Camões, i amb la col·laboració de TEAM SL i AFA del Col·legi Espanyol María Moliner. Es convida un any més als alumnes de […]
Veure més

“EL CRAMEA, el centre d’alt rendiment més alt d’Europa, un projecte d’impacte”

Publicat el 19/02/2019
El CRAMEA serà l’únic centre en alçada del món que permetrà l’accés a amateurs, atraient un turisme es- portiu que repercutirà a molts sectors econòmics del país, i que pot esdevenir una peça clau pels clústers d’esport i de salut. (…)
Veure més

“BIOBIO, amb el BC MoraBanc Andorra per una alimentació sana” El Periòdic

Publicat el 19/02/2019
Univers BOMOSA té establerts amb el BC MoraBanc Andorra acords de col·laboració per promoure els seus projectes, entre ells el de l’alimentació saludable amb BIOBIO i amb el BC MoraBanc Andorra que es tradueix en una acció, la provisió a l’equip durant tota la temporada de fruita variada i de temporada.  
Veure més

Publicat el 15/02/2019
El Marc Gil, Dietista de BIOBIO Restauració ens detalla aliments que no contenen gluten, els d’obligat etiquetatge i els símbols més comuns.  
Veure més

Pautes per celíacs per Marc Gil, Dietista de BIOBIO – Revista 7Dies

Publicat el 11/02/2019
Marc Gil, Dietista de BIOBIO ens dona les claus pels processos d’emmagatzematge i manipulació d’aliments per a celíacs. <Revista 7Dies>
Veure més

Vols donar suport a un dels nostres projectes?