bio bio restauració logoA Bomosa volem introduir els valors i els principis de l’alimentació ecològica fent-la accessible a tots els públics. I per això hem creat Bio Bio, una empresa dedicada a fomentar els valors i el consum de l’alimentació ecològica en el sector de la restauració i les col•lectivitats amb l’objectiu de fer accessible tots els seus avantatges, principis i productes a les escoles, residències, hospitals i altres col•lectivitats dins del Principat.

La presencia de Bio Bio està dividida en dos àrees principals:

1. La Cuina Central de Bio Bio

Bio Bio Cuina Central  Actualment podem dir orgullosos que és la primera i única cuina central 100% ecològica d’Andorra. A partir del mes de març ja disposem de la certificació europea per a producció de productes Ecològics (Certifiicació per ecocert codi AD-BIO-154) i ens hem acollit també al distintiu de Producte Artesà d’Andorra.

Des de la Cuina Central d’Encamp volem seguir desenvolupant una gamma de productes, plats precuinats, ecològics i de proximitat elaborats a Andorra amb el que podrem arribar al públic oferint a un preu assequible un menjar d’altíssima qualitat amb uns valors intrínsecs clarament diferencials.

Bio Bio Cuina Central

La cuina central es constitueix com un centre productiu però també com un centre de gestió on també coordinem serveis de restauració per a col•lectivitats.

Amb una experiència que ens avala, podem coordinar solucions de restauració de forma integral al mateix temps que facilitem l’accés al menjar ecològic a escoles, estacions d’esquí, hospitals, residències de la tercera edat, etc.

Per fer-ho hem aconseguit una sèrie de pactes estratègics amb productors, col•laboradors i altres empreses del sector amb les quals compartim valors, per créixer de forma sostenible al Principat d’Andorra, Catalunya i sud de França.

 

2. Cuina i cafeteria de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Dins al seva capacitat de doIMG_6904nar solucions al sector de restauració, Bio Bio duu a terme la gestió de la restauració de l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell des de l’any 2014, tant en l’àrea assistencial com per a tot el col•lectiu laboral de la institució i la cafeteria de públic.

En la línia dels nostres valors i la nostra missió el nostre objectiu a part d’acomplir amb donar solució a les necessitats de gestió del la pròpia institució és la de a més introduir els valors i les avantatges del menjar ecològic per l’alimentació . Actualment, fem sostenible un 3% de l’alimentació ecològica i el nostre objectiu es arribar al 5% al 2016.

En el cas de la cafeteria, es vol oferir menjar ecològic a totes les persones que fan un ús del servei. Actualment, estem a un 25% i volem arribar a un 30% al 2016, perquè cada dia pots demanar un primer Cafetería Hospital Nostra Senyora de Meritxelli segon plat ecològic.

Després de dur a terme la reforma de la cafeteria, convertint-la en un espai modern, càlid i acollidor fa que cada vegada siguin més els andorrans que visitin la cafeteria com un dels principals restaurant ecològics d’Andorra, assequible per a tots els públics. Per Bio Bio, gestionar la restauració del Hospital és una responsabilitat i un repte per tal de no tan sols acomplir les nostres responsabilitats com a
gestors sinó per aportar solucions modernes i fomentar el consum de productes de altíssima qualitat, ecològics i de proximitat dins el territori.

Si estàs interessat/da en posar-te en contacte amb Bio Bio ho pots fer a través de les següents dades de contacte.

 

Oficina central BIO BIO:

Plaça Parc de la Mola 10, 9ª planta

Escaldes-Engordany, AD700 Andorra

Telf. 726300

 

Cuina central BIO BIO:

Avinguda Joan Martí 81,  AD200 Encamp

Telf. 818453

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES