logo VeritasL’any 2012, Bomosa va fer possible l’arribada de Veritas a Andorra, líder en alimentació ecològica compromesa amb la salut, el gust, el medi ambient, la proximitat, la diversitat de producte i totalment focalitzats al client.

El nostre objectiu ha estat sempre apropar el producte i la consciència ecològica al client final.

Aquests primers quatre anys ens ha permet consolidar la botiga, i començar a ser un punt de consulta i consum, en la línia HORECA, en productes ecològics a Andorra.

El nostre objectiu IMG_6721és continuar creixent, creant nous espais ecològics, de producte específic i d’alta rotació, dins de les principals grans superfícies de producte convencional del país, distribuits en les diferents parroquies d’Andorra.
Arribar a ser un punt de referència de la distribució de productes ecològics al Principat, i un punt de consulta per als diferents col•lectius en temes de producte ecològic.

En aquest sentit, tenim un projecte molt ambiciós pels propers 3 anys, durant els quals volem impulsar l’espai ‘Racó Veritas’ , volem fer creixer l’espai “Terra Veritas” pensat per als nostres clients i seguir creixent com a marca a nivell de distribució.

Pots consultar l’última revista publicada per Veritas fent clic aquí.

Si estàs interessat/da en posar-te en contacte amb Veritas, ho pots fer a través de les següents dades de contacte:

C/ Bonaventura Armengol, 11 Andorra la Vella

Telf. 88 55 55

infoveritas@biobio.ad 

cuinacentral@biobio.ad 

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES