Captura de pantalla 2017-06-30 a las 16.27.07

L’adjudicatària de l’alberg de la Baronia renuncia a la concessió

Publicat el 30/06/2017
Publicada al Diari d’Andorra el 30/06/2017
Veure més
alt BOMOSA

El curs del Cos de Voluntaris per la Natura esdevé un projecte de país

Publicat el 03/03/2017
Des de Bomosa vam donar suport a aquesta activitat:   Representants del Govern i del Comú de la Massana han presentat de manera conjunta el curs del Cos de Voluntaris per la Natura (CVN), una iniciativa que fa cinc anys va engegar el Comú per motivar o per facilitar una sortida laboral a joves que […]
Veure més
Dani Basas El Periodic

CONTRAPORTADA elPeriòdic.ad _ 15 FEB 2017

Publicat el 16/02/2017
DANIEL BASSAS: «La cuina ecològica ha vingut per quedar-se» Avui el nostre cap d’operacions, en Dani Bassas parla del projecte BIOBO, de la cuina ecològica i de moltes coses més a la contraportada de elperiodic.ad   Podeu llegir l’entrevista completa en el següent contraportada el periodic.ad  
Veure més
biobo-crema-carbassa-amb-logo-alta

BIO BIO amplia la gamma BIOBO _ DIARI D’ANDORRA

Publicat el 13/02/2017
PUBLICACIÓ NOTÍCIA DIARI D’ANDORRA DILLUNS 13 DE FEBRER 2017  
Veure més

LA CUINA ECOLÒGICA I LA SOLIDARITAT JUNTES AL MATEIX PLAT – QUÈ ANDORRA ACTUALITAT FEB 2017

Publicat el 09/02/2017
[pdf-embedder url="http://web.bomosa.ad/wp-content/uploads/2017/02/DIARIQUE58-5-5.pdf"]
Veure més

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

Paola Pereira

ppereira@sit.ad

Telèfon: +376 869 500

Categories

Descarrega el nostre dossier corporatiu Descarrega nostres fotos oficials

Vols donar suport a un dels nostres projectes?