ELS PROJECTES QUE HEM FET A DATA D'AVUI

Coneix tots els projectes filantròpics que impulsem des de Bomosa. Petites idees que han fet realitat grans somnis.

Ectopyr

Bomosa ha firmat un conveni de col·laboració per impulsar un projecte transfronterer per a la utilització de rèptils com a bio-indicadors del canvi climàtic.
Veure més

Ajuts veterinaris

Una de les responsabilitats que porta de manera implícita tenir una mascota és l'econòmica. Sovint l'animal necessita assistència veterinària, tant de manera puntual per algun problema imprevist com pel seu desenvolupament saludable adequat, i aquesta va de la mà de recursos econòmics.
Veure més

Banc d’aliments per a mascotes

Tenir una mascota no és com tenir una joguina. Una mascota és un ésser viu i Bomosa ho sap molt bé. I és precisament això el que intenta transmetre a tots aquells adoptants que es plantegen tenir-ne una. Tenir una mascota implica moltes responsabilitats i, entre elles, l'econòmica. Les despeses alimentàries són un aspecte molt important a tenir en compte a l’hora de tenir un animal de companyia.
Veure més

ÚLTIMES IDEES

Les teves idees ens ajuden a conèixer noves oportunitats de millora a Andorra. Comparteix-les amb nosaltres i descubreix les que altres ja han compartit.
un restaurante vegetariano /vegano
un restaurante vegetariano /vegano
kilómetro cero y filosofía zen
carta ,menú ,sugerencia y comida para llevar ,servicio a domicilio
comida sana no solo para nutrirse ......
Veure més
Promovent la cultura andorrana entre els nouvinguts
Sóc en José Luis i tinc una idea que crec que us pot interessar. Sóc de familia portuguesa, una comunitat molt implantada aquí a Andorra. Crec que serí......
Veure més
Aplicació per trobar el teu gos
Fa uns mesos vaig tenir una idea tecnològica relacionada amb els gossos. Sóc una jove emprenedora que vaig idear la App 'Find your best friend', una aplicació que ......
Veure més

TENS ALGUN PROJECTE QUE PROPOSAR-NOS? DEIXA’NS LA TEVA IDEA!

Subscriu-te a la newsletter