En alguns casos, algunes famílies, tot i ser responsables, no poden afrontar les despeses veterinàries que la mascota necessita. Sovint, els gossos que necessiten adopció són aquells que han estat abandonats a causa d’una malaltia o algun problema de salut. Els adoptants han de ser conscients d’aquesta situació i assumir la responsabilitat de que a aquest animal li caldrà ser atès habitualment per un veterinari.

És per això que Bomosa, en el seu compromís amb el benestar animal, ofereix ajuts veterinaris a aquelles famílies que, degut a problemes econòmics puntuals, no poden assumir les despeses veterinàries. En aquests casos, Bomosa cobreix una part o de vegades totes les despeses, sempre que la família compleixi amb els requeriments per ser ajudada.

En cas que necessitis informació sobre es ajuts veterinaris, pots posar-te en contacte amb Bomosa a través de la nostra pàgina de contacte. Visita’ns a la pàgina de Facebook Adopcions Bomosa. Allà també pots deixar el teu missatge.

 

Comentaris

Carla lisette Faria Publicat el 03, Set 2018 Respon

Me gustaría colaborar, soy instrumentadora quirúrgica, y me encantan los animales.

    admin Publicat el 05, Set 2018 Respon

    Hola Carla,
    Muchas gracias por ponerte en contacto con nosotros.
    Trasladaremos tu mensaje a la persona responsable del área de animales en la Fundació Bomosa, ella se encargará de ponerse en contacto contigo.
    ¡Un saludo cordial!

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES