QUI SOM

Bomosa neix del desig de l’empresari andorrà Turi Mora de convertir Andorra en un país millor, impulsant projectes filantròpics i de Social Business per ajudar a la gent que viu i treballa al Principat, fent accessible una vida sostenible per a tothom.

Actualment, ja som un equip format per 70 professionals que treballem dia a dia per aconseguir aquest objectiu. Hem creat més de 10 empreses i hem destinat més de 1,2 milions d’euros a projectes filantròpics.

L’any 2004, el Turi Mora va fundar Bomosa, motivat pels seus valors, inquietuds i preocupacions personals cap a les persones, els drets dels animals, el medi ambient i també pel desenvolupament sostenible del Principat

QUÈ FEM

Estem creant l’Univers Bomosa amb l’objectiu que de aconseguir un ecosistema sostenible i perdurable en el temps.

Aquest univers es va iniciar amb l’àrea social que impulsa projectes filantròpics i empreses socials, el qual es nodreix de les donacions del Turi Mora. En els darrers anys, s’ha creat l’àrea empresarial, que impulsa la creació d’empreses en sectors cabdals de l’economia andorrana, els beneficis dels quals es donen a l’àrea social, i així aconseguim que aquest somni sigui sostenible al llarg dels anys.

La nostra intenció és aconseguir que altres empreses se sumin a aquesta innovadora filosofia empresarial i, entre tots, poder fer arribar arreu aquesta nova manera de fer negoci, creant un ecosistema de felicitat sostenible que fomenti el creixement professional i personal per a la gent que treballa i col•labora amb Bomosa.

Coneix més sobre Bomosa, visitant el nostre Dossier Corporatiu.

EMPRESES DEL GRUP

L’EQUIP

Tot això és possible gràcies l’ equip de professionals que treballen a Bomosa, un grup de persones que viuen i comparteixen la missió, la visió i els valors de la organització.
Turi Mora
FUNDADOR DE BOMOSA
El seu somni és crear un univers empresarial sostenible que perduri per sempre i que permeti seguir impulsant, al llarg dels anys, els projectes de Bomosa. La seva intenció és ajudar a la gent que viu i treballa al país, millorant els hàbits de vida fent-los més saludables, respectuosos amb l’entorn, les persones i els animals.

El Turi és aficionat als esports de muntanya i del mar, li encanta portar un estil de vida saludable i és un gran amant dels animals, sobretot dels gossos.
Coral Bonnín
CAP DE PROJECTE BOMOSA (ÀMBIT: PROTECCIÓ ANIMAL)
Diplomada en Direcció d’Empreses Turístiques i Gestió Hotelera, compta amb més de cinc anys d’experiència en el sector turístic i audiovisual i ha participat en diversos projectes filantròpics durant la seva trajectòria professional.

La Coral és una apassionada de la natura, el cinema, la gastronomia, els animals i l’antropologia.
Jordi Farré
DIRECTOR FINANCER DEL GRUP
Diplomat en Ciències Empresarials i PDD a IESE. S'encarrega del reporting del Grup i l'anàlisi de noves vies de negoci. En Jordi és especialista en control de gestió i anàlisi d'inversions.

Li agrada el senderisme, viatjar i el cinema.
Santi Arandes
ADJUNT DEL DEPARTAMENT DE COMPTABILITAT I ADMINISTRACIÓ DEL GRUP
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, s’encarrega de tasques administratives i de comptabilitat.

El Santi és aficionat a les activitats de muntanya, tant d’estiu com d’hivern.
Gemma Riu
CEO DEL GRUP
Llicenciada en economia, MBA per ESADE i CEFA, s’encarrega de la direcció del grup d’empreses de l’Univers Bomosa. La Gemma és especialista en finances, anàlisi de projectes, definició estratègica i direcció d’equips.

La Gemma és una aficionada a l’esport. Des de petita sempre ha somiat amb ajudar els animals i al medi ambient.
Bea Sans
Cap de projecte de Bomosa (àmbit social)
Màster i Grau Superior de Secretariat Executiu. Executive Personal Assistant del Sr. Turi Mora. La Bea s’encarrega de diferents projectes socials i culturals de Bomosa, així com de donar suport administratiu i personal al Director General en les diferents empreses del grup.

A la Bea li agrada viatjar en família, passejar per la natura, escoltar música i gaudir d’una bona lectura.
Daniel Bassas
DIRECTOR DE BIO BIO RESTAURACIÓ
Llicenciat en Enginyeria Agrònoma, MBA i màster en direcció d’operacions a ESADE, lidera tots els projectes de Bio Bio, tant de la cuina central com de la cafeteria i la cuina de l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell.

El Daniel és aficionat a l’esport i la seva gran passió és la fotografia.
Gemma Estafanell
RESPONSABLE DE COMPTABILITAT I ADMINISTRACIÓ DEL GRUP
Diplomada en Ciències Empresarials, és la persona encarregada de l’administració, la comptabilitat i tresoreria dins de Bomosa.

La Gemma és aficionada a la lectura, la natura i li agrada molt gaudir del seu temps lliure amb els seus fills.
Gemma Nadal
RESPONSABLE DE RRHH DEL GRUP
Diplomada en Graduat Social, s’encarrega de la gestió dels Recursos Humans, portant a terme tasques de selecció i contractació d’equips, i vetllant per la bona entesa entre empresa i treballadors.

La Gemma dedica la major part del seu temps lliure a la família i els amics. És una apassionada de la natura, l’escriptura i les relacions interpersonals.
Caterina_Oliveira
Catarina Oliveira
RESPONSABLE DE COMPRES
Batxillerat en Arts visuals i Màster en Web disseny, és la persona encarregada de les compres de Biobio.

La Catarina és aficionada als esports, la natura, els animals i li agrada molt gaudir del seu temps lliure amb la família i amics.
maria_de_la_rosa
Maria de la Rosa
RESPONSABLE DE MÀRQUETING I COMUNICACIÓ
Llicenciada en Relacions Institucionals, s’encarrega del màrqueting i la relació amb els mitjans.

És amant dels animals i de la natura, li agrada gaudir dels seu temps lliure amb la seva família tant a la muntanya com la platja. És una apassionada de la gastronomia.
Frederic_Bedes_Veritas_Andorra
Frederic Bedes
DIRECTOR DE VERITAS ANDORRA
Tècnic superior en producció aqüícola i comerç dels productes de la mar i diplomat en management i màrqueting.

Trajectòria de més de 20 anys en la gran distribució havent treballat per a les multinacionals més importants a Espanya i França.

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES