Ahir a la nit va tenir lloc al Espai Terra Veritas de la botiga d’Andorra un nou curs de cuina per aprendre a preparar gaspatxos detox, on es van donar consells per portar una correcta i saludable dieta detox. Durant la formació, es van elaborar tres tipus de gaspatxos diferents: de pinya i cogombre, de meló i tomàquet i de remolatxa amb cireres.
A la formació hi van assistir 6 persones: quatre dones i dos homes, un d’ells el conegut snowboarder andorrà Lluís Marín.
Igual que en les passades edicions, els dos cuiners, l’Edu i el Marc, van oferir als assistents la possibilitat de col·laborar en l’elaboració de tots els plats que es van preparar durant el curs i van entregar un dossier amb totes les receptes apreses durant la formació.
Al finalitzar, els organitzadors van donar una enquesta als participants per saber la seva opinió sobre la formació realitzada. Els assistents van sortir molt contents i van deixar molt bones opinions en les seves enquestes de satisfacció.
El nom de dieta detox prové de la unió de dos paraules desintoxicant i antioxidant i podríem afegir-hi anti-envelliment. Quan es fa de manera racional, es basa en alimentar-se adequadament amb els nutrients que necessita l’organisme per conservar la salut i neutralitzar l’excés de producció de radicals lliures. Pot incloure un breu període de dejuni o una ingesta mínima basada en aliments d’origen vegetal.
Contacte Departament de Premsa de Bomosa
info@bomosa.ad