Des d’aquest mes d’abril, BioBo, la primera marca a Andorra en obtenir el certificat europeu de 100% Ecològic, està present al supermercat E.Lecrerc Hiper Andorra.

D’aquesta manera, la nostra empresa Bio Bio, especialitzada en el sector de la restauració i de les col·lectivitats, arriba al retail i directament al consumidor final. Per la seva banda, amb el nostre acord de distribució, E.Lecrerc Hiper Andorra pot oferir els seus clients vuit referències de plats saludables, elaborats amb molts Productes agrícoles i Artesans d’Andorra i amb receptes tradicionals del país.

Vuit referències saludables i locals de BioBo a E.Lecrerc

De moment, BioBo està present al supermercat del número 93 de l’Avinguda Meritxell d’Andorra la Vella, amb vuit referències típiqiues de la cuina del Principat, que es poden adquirir en paquets individuals, per consumir al moment. Aquests plats son:

  1. “Sopa de carbassó Bio”
  2. “Espinacs amb poma Bio”
  3. “Hummus Bio”
  4. “Mongeta tendra amb patates Bio”
  5. “Truita vegana de patates i ceba Bio”
  6. “Trinxat de col i patata amb Donja Bio”
  7. “Cigrons estofats Bio”
  8. “Estofat de vedella Bio”

Els nostres plats s’elaboren respectant l’estacionalitat i amb ingredients sencers. Així, assegurem que no hagin tingut cap procés industrial previ. A més, no tenen conservants, colorants ni additius artificials.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter