Estem molt il·lusionats d’informar-vos que, des d’aquest mes de maig, el nostre menjar BioBo de Bio Bio, està disponible a l’app de CityXerpa! En concret, hem dissenyat una línia vegana en exclusiva, amb totes les garanties de BioBo, que ofereix menjar 100% Ecològic certificat elaborat amb molts Productes agrícoles i Artesans d’Andorra i amb receptes del país.

El menjar vegà té múltiples beneficis, perquè aporta una major quantitat de fibra, antioxidants, magnesi i vitamina C. A més, és un tipus d’alimentació amb baixos nivells de greixos saturats i colesterol que, per tant, disminueix el risc de patir malalties cardiovasculars, diabetis, fetge gras i hipercolesterolèmia, entre d’altres.

CityXerpa-biobio

Menjar vegà per al consumidor final

D’aquesta manera, mitjançant l’app de CityXerpa, oferim nou referències de plats vegans, que són:

  1. Crema de carbassa
  2. Crema de porros
  3. Crema de verdures
  4. Espinacs saltejats amb poma
  5. Hamburguesa de soia
  6. Hummus de cigrons
  7. Llenties amb verdures
  8. Trinxat vegetal
  9. Truita vegana de patates i ceba

Després de l’acord de distribució de menjar Bio Bio de Km. 0 amb el supermercat E.Lecrec Hiper Andorra, continuem amb la nostra aposta pel sector del retail i el consumidor final. En aquest cas, amb CityXerpa, que és l’única empresa del país que ofereix menjar per emportar, lliurant plats allà on vulguis i quan vulguis.

DESCÀRREGUES

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter