Amb el títol Gràcies talent!, els dos espais de coworking més importants del Principat d’Andorra, Hive Five Coworking i Ingeni Coworking, han organitzat la primera trobada de treballadors i emprenedors del país en un acte conjunt celebrat a la terrassa panoràmica del Golden Tulip Andorra Fènix Hotel 4*, The RoofTop Van by Daguisa Hotels.

La finalitat de l’esdeveniment ha sigut posar en valor l’ecosistema emprenedor d’Andorra, reunint el talent de present i de futur del país, a més de ser un acte de reconeixement als professionals que han confiat en els dos espais de treball per fer créixer els seus projectes empresarials.

Actualment, Hive Five Coworking i Ingeni Coworking reuneixen a professionals de més de 35 nacionalitats, des d’emprenedors i emprenedores andorrans, espanyols -molts catalans- i francesos com també treballadors portuguesos, britànics, argentins, holandesos, nord-americans, mexicans i israelians, entre d’altres. El coworker més jove té 21 anys i el de més edat en té 66. Per àmbits, els dos espais de treball compten amb professionals de més de 50 sectors, com per exemple de màrqueting, finances, arquitectura, protecció de dades, sostenibilitat, cosmètica, comerç, immobiliària, salut, TIC i blockchain. Destaca el perfil tecnològic com un dels més presents tant a Ingeni com a Hive Five.

Des de tots dos espais de coworking han manifestat la voluntat que aquest acte es reediti en anys vinents, convertint-se en una referència i un punt de trobada del talent emprenedor del país. A la vegada, s’ha anunciat la voluntat de crear sinergies amb activitats conjuntes de formació i networking que ajudin a fomentar i créixer els projectes professionals.

Hem unit forces per visualitzar-vos com a emprenedors a Andorra. El món es mou a tota velocitat i estem en un moment de disrupció que ens obre moltes possibilitats i també dubtes. Afrontar aquest moment formant part d’un ecosistema és una garantia. Estar acompanyats, sumar, compartir… ens fa assolir els reptes amb més èxit i afrontar les dificultats amb més eines a l’abast”, han expressat Martí Batalla i Manel Garcia, representants de Hive Five Coworking, a tots els assistents a la trobada.

Per la seva part, Àngel Espar i Toni Viola, representants d’Ingeni Coworking, han assegurat que “per emprendre i innovar, les persones són clau i l’actitud és fonamental, però també la ubicació: Mai com ara des d’Andorra es pot parlar de tu a tu al món. La digitalització ha fet possible deixar enrere dos dels principals handicaps que podíem tenir com a país petit i de muntanya: l’espai i el temps. Avui el talent, les idees, la capacitat emprenedora pot basar-se a Andorra, també amb una vocació global”.

En la celebració de l’esdeveniment, els dos espais de treball han comptat amb la col·laboració d’Andorrita, Roc Blanc Speakers’ Corner i de The RoofTop Van.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter