A Bomosa volem introduir els valors i els principis de l’alimentació ecològica fent-la accessible a tots els públics. I per això vam crear BIOBIO, una empresa dedicada a fomentar els valors i el consum de l’alimentació ecològica en el sector de la restauració i les col·lectivitats, amb l’objectiu de fer accessible tots els seus avantatges, principis i productes a les escoles, residències, hospitals i altres col·lectivitats dins del Principat.

La creació de la marca ecològica andorrana Biobo 

La vocació de constant innovació i servei de BIOBIO, el va portar a crear el 2016, la marca ecològica andorrana Biobo, i aquest passat any 2019, la creació de BioBo Free, el menjar ecològic d’Andorra garantit sense al·lèrgens.

Biobo es converteix en la primera marca del Principat en obtenir el certificat europeu 100% Ecològic.  És un producte fresc de veritat. Els plats  s’elaboren respectant l’estacionalitat i amb ingredients sencers per assegurar que no hagin tingut cap procés industrial previ, sense conservants, colorants ni additius artificials. Tots els plats són produïts a Andorra i disposen del distintiu de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra. Cinc plats han estat reconeguts com a Recepta Tradicional d’Andorra. Així mateix. Biobo fusiona la tradició dels fogons andorrans amb tendències culinàries dels mercats internacionals.

Biobo Free respon a les necessitats del col·lectiu d’al·lèrgics i intolerants, garantint l’absència dels 14 al·lergògens principals.

 

Per conèixer més sobre l’elaboració dels productes Biobo, us convidem a mirar els següents vídeos:

 

Vídeo entrevista

Vídeo subtitulat

Vídeo curt

 

La Cuina Central de BIOBIO 

Bio Bio Cuina CentralBiobo es produeix a la Cuina Central que té BIOBIO a Encamp. Podem dir orgullosos que va ser la primera cuina central 100% ecològica d’Andorra. I la primera en obtenir la certificació europea per a producció de productes Ecològics (Certifiicació per ecocert codi AD-BIO-154), també ens vam acollir al distintiu de Producte Artesà d’Andorra.

Des de la Cuina Central d’Encamp volem seguir desenvolupant una gamma de productes, plats precuinats, ecològics i de proximitat elaborats a Andorra amb el que podrem arribar al públic oferint a un preu assequible un menjar d’altíssima qualitat amb uns valors intrínsecs clarament diferencials.

La cuina central es constitueix com un centre productiu però també com un centre de gestió on també coordinem serveis de restauració per a col·lectivitats.

 

 

Amb una experiència que ens avala, podem coordinar solucions de restauració de forma integral al mateix temps que facilitem l’accés al menjar ecològic a escoles, estacions d’esquí, hospitals, residències de la tercera edat, etc.

Per fer-ho hem aconseguit una sèrie de pactes estratègics amb productors, col·laboradors i altres empreses del sector amb les quals compartim valors, per créixer de forma sostenible al Principat d’Andorra, Catalunya i sud de França.

 

Experiència en la realització de prestacions

BIOBIO gaudeix en l’àmbit andorrà d’una dilatada experiència en restauració per a grans col·lectius i diferents tipus d’establiments de restauració com, hotels, restaurants, establiments turístics, i altres empreses.

Així mateix, BIOBIO proveeix menús adreçats a serveis i col·lectius específics, com llars de jubilats, pistes d’esquí, campus infantils, càterings i menús adaptats a persones amb tota mena d’al·lèrgies i intoleràncies.

BIOBIO va dur a terme la gestió de la restauració de l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell des de l’any 2014 fins el 2020, tant en l’àrea assistencial com per a tot el col·lectiu laboral de la institució i la cafeteria al públic.

En la línia dels nostres valors i la nostra missió el nostre objectiu a part de donar solució a les necessitats de gestió de la pròpia institució, va ser la d’introduir els valors i els avantatges del menjar ecològic. L’hospital d’Andorra, gràcies a BIOBIO va ser un dels primers hospitals del Pirineu en oferir alimentació amb productes d’altíssima qualitat, ecològics i de proximitat dins del territori.

BIOBIO, va assolir el repte de no tan sols acomplir amb les responsabilitats com a gestors sinó en aportar solucions modernes i va dur a terme la reforma de la cafeteria, convertint-la en un espai modern, càlid i acollidor.

 

Política de Qualitat de BIOBIO

La nostra missió: “BIOBIO vol ser l’empresa de serveis de restauració de referència per la qualitat en els seus serveis, el foment d’hàbits de vida saludables i l’impuls de l’alimentació ecològica sota un model de negoci sostenible i respectuós amb les persones i l’entorn”.

L’assoliment d’aquesta fita requereix per part de tots els qui conformem BIOBIO un sistema de treball i una presa col·lectiva de consciència basada en els següents aspectes:

  • Cuina al servei dels usuaris: pretenem respondre a les necessitats dels nostres usuaris estant a l’avantguarda de les últimes tendències tecnològiques i de consum en l’entorn de restauració col·lectiva. A més, volem prestar especial atenció a tots els col·lectius, especialment sensibles, al·lèrgies i intoleràncies, i aquells amb unes sensibilitats socioculturals determinades.
  • Atenció a les persones: aquesta tasca ha d’estar duta a terme per personal competent, format i conscienciat. Treballem perquè el nostre equip mantingui el sentit de pertinença i comparteixi el neguit de la nostra missió.
  • Compliment amb els nostres compromisos: volem acomplir els acords i expectatives dels nostre clients i de tots els participants de les activitats que realitzi BIOBIO. Aquesta voluntat inclou tots aquells requisits legals i les responsabilitats inherents a la nostra activitat.
  • Sostenibilitat i respecte a l’entorn: totes les nostres accions han de considerar i minimitzar els impactes a l’entorn, a la societat i al medi ambient. Volem ser impulsors i pioners amb iniciatives que promoguin i fomentin la triple rendibilitat (econòmica, social i mediambiental).
  • Millora contínua: el nostre sistema de gestió i model de negoci ha de tenir interioritzada una dinàmica d’identificació de riscos i millora dels nostres processos, aprofitant totes aquelles oportunitats que ens doni el mercat i el nostre entorn.
  • Entorn col·laboratiu: el nostre coneixement i desenvolupament ha de ser fruit de dinàmiques de treball, experiències i coneixements conjunts amb els nostres clients, proveïdors, amb el SAAS i amb tots els participants de la nostra activitat. Creiem amb el potencial del talent, coneixement i neguits compartits per un objectiu comú.

Política de Qualitat de BIOBIO

Certificat ISO 9001:2015

Certificate ISO 9001:2015

 

Si estàs interessat/da en posar-te en contacte amb Bio Bio ho pots fer a través de les següents dades de contacte.

Oficina central BIOBIO:
Telf. 726300
Edifici BOMOSA-ALBA. Av. Doctor Mitjavila, núm 5, 5è pis.
AD500 Andorra la Vella.

Cuina central BIOBIO:
Telf. 818453
Avinguda Joan Martí 81,  AD200 Encamp

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter