Aplicació per trobar el teu gos

Tornar al llistat
Fa uns mesos vaig tenir una idea tecnològica relacionada amb els gossos. Sóc una jove emprenedora que vaig idear la App 'Find your best friend', una aplicació que connecta el teu telèfon mòbil amb el xip del teu gos. Se'm va acudir crear aquest projecte després de que el meu gos s'escapés de casa en diverses ocasions... vaig pensar que era una manera fàcil de poder trobar-lo i evitar posar-lo en perill. El problema és que no tinc la manera de finançar el projecte. Després de portar a terme varies iniciatives de crowdfunding he pensat que podria proposar la idea a Bomosa.
Aquesta App connecta el teu mòbil amb el xip del teu gos de manera que, en el cas que marxi de casa i no sàpigues on és, sempre sabràs a on està. “Find your best friend” funciona amb geolocalització i evita que perdis el contacte amb el teu gos.
He pensat en Bomosa ja que disposa de contactes i una xarxa de networking al Principat i al territori de l’entorn. Necessito que alguna entitat amb experiència en el sector em guiï en el desenvolupament d’aquest projecte i m’ajudi a aconseguir finançament.

La vostra opinió

Valoració

4,90 (10 votes)
Valora aquesta idea 1.02.03.04.05.0

TENS ALGUN PROJECTE QUE PROPOSAR-NOS? DEIXA’NS LA TEVA IDEA!

Subscriu-te a la newsletter