Promovent la cultura andorrana entre els nouvinguts

Tornar al llistat
Sóc en José Luis i tinc una idea que crec que us pot interessar. Sóc de familia portuguesa, una comunitat molt implantada aquí a Andorra. Crec que sería una bona idea crear un taller per fomentar la cultura andorrana entre els nouvinguts i que possin voluntaris andorrans qui impartissin aquest projecte. He pensat en poder proposar-ho a escoles i instituts, però no sé per on començar ni tampoc amb quin organisme ho hauria de coordinar. M'agradaria que em poguéssiu ajudar a tirar endavant aquesta idea. Moltes gràcies.
Creant un programa d’integració que pugui posar en contacte a gent d’Andorra amb nouvinguts per tal de millorar la seva integració en la cultura Andorrana, a través d’escoles i centres educatius amb la col•laboració d’empreses privades i institucions.
Bomosa ens pot ajudar, a través dels seus contactes i la seva experiència en projectes socials, a fer realitat aquest projecte. M’agradaria molt poder impulsar aquest programa educatiu a Andorra però necessito l’ajuda d'empreses i fundacions per poder-ho finançar i portar a terme.

La vostra opinió

Valoració

4,25 (4 votes)
Valora aquesta idea 1.02.03.04.05.0

TENS ALGUN PROJECTE QUE PROPOSAR-NOS? DEIXA’NS LA TEVA IDEA!

Subscriu-te a la newsletter