“Les Joies de la Fauna d’Andorra”, present a La Setmana del Llibre en Català

Tornar al llistat

“Les Joies de la Fauna d’Andorra” del biòleg Mario Chimena i BOMOSA Fundació serà una de les publicacions andorranes presents a la 38a edició de la Setmana del Llibre en Català. El certamen se celebra del 9 al 13 de setembre al Moll de la Fusta de la capital catalana. Aquest fet és possible gràcies a l’àrea de Lectura Pública i Biblioteques del ministeri de Cultura del Govern d’Andorra. Un any més, aquesta participa en aquesta mostra que té per objectiu promoure la lectura i la venda de llibres en català.

A La Setmana, que aplega cada any milers de visitants, hi participen 224 expositors. L’estand número 60 és el que agrupa el Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu. Podeu obtenir tota la informació de la mostra a la seva pàgina web.

Publicació Solidària

“Les Joies de la Fauna d’Andorra” és una publicació que recull les quaranta espècies d’animals més presents al Principat. El llenguatge planer i les fotografies originals fan d’aquest llibre una eina pedagògica per conèixer millor la realitat faunística del país. El llibre té un preu de venda de 18€ i tots els beneficis aniran destinats a l’ajut als gossos sense llar del Principat d’Andorra.

Recentment, BOMOSA Fundació va presentar aquest llibre solidari, que és un recopilatori actualitzat de les publicacions del biòleg i, també, autor del llibre, Mario Chimenea. Amb una redacció molt atractiva, recull llegendes, curiositats i explicacions mitològiques (en alguns casos, fins i tot, amb un transfons màgic). El llibre descriu quaranta espècies d’animals que demostren que Andorra és un país únic en diversitat i en especies.

Els beneficis de la venda d’aquest llibre es revertiran a favor dels projectes socials de BOMOSA Fundació. Aquí tens més informació.

La vostra opinió

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter