Col•laborem dins la 33ª Travessa de Muntanya d’Encamp

Tornar al llistat 33ª Travessa de Muntanya d'Encamp

Un centenar de corredors han participat aquest cap de setmana en la 33ª edició de la Travessa de Muntanya  d’Encamp, una prova que puntua per a la Copa d’Andorra.

Els cortals d’Encamp han estat l’escenari de la més antiga de les curses de muntanya del Principat d’Andorra amb tres traçats de diferent llargària i dificultat.

preview

  1. Amb nivell tècnic i puntuable per la Copa d’Andorra de curses de muntanya, feia 19 quilòmetres i tenia un desnivell positiu i negatiu de 1.300 metres. Ha passat per punts com el llac del Cubil, els llacs i la collada de Pessons, Ensagents i el Campeà. Aquest traçat estava enfocat per a les categories sènior i júnior de és de divuit anys.
  2. D’11,5 quilòmetres i un desnivell positiu i negatiu de 850 metres, ha passat pel refugi i l’estany d’Ensagents i el Campeà i hi podien optar cadets de quinze a disset anys.
  3. Amb una distància de 5,5 quilòmetres i un desnivell positiu i negatiu de 380 metres era un traçat senzill apte per a infantils i alvins de catorze anys.

Envoltats per un paisatge espectacular, els corredors anaven arribant a l’alberg de la Baronia, punt de sortida i arribada de la travessa, on els hi esperava una paella per a 100 persones encomanada pel Comú d’Encamp a Bio Bio, una de les empreses de la divisió d’alimentació ecològica de Bomosa.

IMG-20160702-WA0003

Del centenar de persones participants, tan sols una seixantena han estat els valents en participar en la sortida del recorregut llarg. Per davant la collada d’Enradort a 2.448 metres i la collada de Pessons a 2.700 metres.

Els germans Òscar i Marc Casal en categoria masculina amb 1 hora i 54 minuts i Roser Español en femenina amb 2 hores i 24 minuts han estat els guanyadors absoluts de la 33ª Travessa d’Encamp. La victòria del segon traçat ha estat per Lucas Mouret i Gemma Orosia, amb uns temps d’1 hora i 14 minuts i 1 hora i 49 minuts, respectivament. Pel que fa al tercer traçat, Niamh Rogers, amb 58.

doc1
email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter