BIO BIO inverteix 160.000€ en la seva nova línia d’alimentació ecològica BIOBO

Tornar al llistat

BIO BIO, la unitat de negoci de Bomosa centrada en fomentar els valors i el consum de l’alimentació ecològica al sector de la restauració i les col·lectivitats, presenta la seva nova línia BIOBO, la primera i única marca d’Andorra en obtenir el “Certificat Ecològic”.

BIOBO neix com a conseqüència del moviment Slow, on es pretén combinar, a parts iguals, el plaer i el coneixement perquè les persones prenguin consciència de la importància de viure la vida amb un ritme menys accelerat i més saludable, sent conscients en tot moment de la procedència i el procés d’elaboració del producte que estan aniran a consumir.

El llançament de BIOBO s’ha dut a terme després d’una inversió de 160.000 euros i 8 mesos de l’intens treball d’un equip format dietistes diplomats, productors, especialistes en el món retail, creatius, entre d’altres.

L’objectiu principal d’aquesta nova aposta, pionera a Andorra, és fusionar la cultura gastronòmica amb les tendències culinàries de mercats europeus sempre sota uns valors ecològics, sostenibles i respectuosos amb el Medi Ambient. És per això que el llançament de BIOBO presenta un total d’11 productes amb una carta de 30 referències aptes per a consumir durant diferents èpoques de l’any tals com:

  1. Cremes de verdures i caldos
  2. Llegums guisats
  3. Assortiment de verdures cuites
  4. Amanides equilibrades
  5. Pastes i plats innovadors
  6. Estofats tradicionals

Tots els plats BIOBO estan elaborats al Principat amb productes frescos, respectant l’estacionalitat de cadascun d’ells i no porten ni additius, ni conservants, ja que s’adquireixen directament del productor que segueix tots els requisits i exigències de la producció ecològica, els quals passen un estricte control de qualitat i traçabilitat. És per això que BIOBO disposa del distintiu de “Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra”, apropant així al consumidor l’oportunitat de gaudir i aprofitar l’alt potencial que garanteixen els proveïdors del Principat fent fins i tot que, en algunes de les seves varietats com el Trinxat amb Donja, l’Estofat de vedella o la Crema de Bolets, hagin estat reconegudes amb el segell de “Recepta Tradicional d’Andorra” atorgat pel Departament d’Agricultura d’Andorra.

Dani Bassas, responsable de BIO BIO, destaca que aquest llançament “és una forta aposta, pionera al Principat, per consolidar el menjar ecològic i de proximitat dins el dia a dia dels andorrans”. A més, detalla que “BIOBO és la marca de menjars preparats llestos per al consum, el que es coneix com a ‘V Gamma’ i el consumidor final els podrà trobar a botigues del país i consumir a diferents establiments del Principat com supermercats especialitzats com Veritas, superfícies i àrees comercials genèriques, bars i restaurants”.

20161021-bondia-biobo
20161024-diari-dandorra-biobo
email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter