Bio Bio, la divisió d’alimentació ecològica de Bomosa, participa durant els dies 13 i 14 de juny en el curs “Nutrició Hospitalària”, organitzat per la direcció d’Infermeria de l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell i que serveix per reforçar els coneixements de dietètica i nutrició a 30 infermers del SAAS (repartits en dos grups de 15 persones).
Bio Bio, de la mà del dietista Marc Gil i del seu director Dani Bassas, ha explicat els processos de la cuina de l’hospital i el pla de millora de les dietes que s’hi ha implantat recentment, donant així un punt de vista pràctic i aplicat al servei d’alimentació de l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell.
Al final de l’acte s’ha servit un coffe break a càrrec de Bio Bio i s’ha realitzat una visita guiada a la cuina on els participants han pogut presenciar tot el procés d’elaboració dels plats, així com, de la cinta emplatar.
Contacte Departament de Premsa de Bomosa
info@bomosa.ad