Bomosa aposta pel cotxe elèctric

Tornar al llistat

Dins de la seva aposta per la mobilitat sostenible, Bomosa ha comprat un cotxe cent per cent elèctric que servirà per fer els desplaçaments de part del seu equip. Es tracta d’un Kia Soul EV, un cotxe pel medi urbà amb aspecte de tot terreny que es mou únicament amb electricitat. L’entrega del nou vehicle s’ha fet a l’entorn de l’Alberg de la Baronia, l’espai que properament es convertirà en l’ecohostel Andorra Mountain Camp.

Amb aquesta compra, Bomosa vol contribuir a aturar la contaminació produïda pel tràfic i la combustió fòssil, especialment de gasoil i benzina de vehicles de transport, responsable d’emissions d’òxids nitrosos, monòxid de carboni i diòxid de carboni, entre altres. De fet, l’automòbil  és, avui dia, el mitjà de transport que més impactes provoca al medi ambient, que resulta més car i el que més energia consumeix quan es fa servir amb combustió fòssil, segons Ecologistes en Acció.

Kia-cotxe-electric2

Un cotxe perfecte per als desplaçaments diaris

El vehicle adquirit per Bomosa disposa d’un endoll trifàsic per connectar-se als punts exteriors de càrrega ràpida. A més, disposa de 110 cavalls i 212 quilòmetres d’autonomia. Pot arribar als 145 quilòmetres per hora com a velocitat màxim.

La compra inclou la bateria i set anys de garantia de funcionament. En aquest sentit, el vehicle elèctric té una autonomia suficient per cobrir els desplaçaments habituals del dia a dia de l’activitat de Bomosa i s’adapta perfectament a l’orografia i la climatologia del país. Bomosa ha decidit comprar el cotxe a Grup Becier, a Santa Coloma, la parròquia d’Andorra la Vella.

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter