Bomosa celebra una nova edició de la Jornada d’Adopcions

Tornar al llistat

Bomosa va celebrar el passat mes de gener, i per tercer any consecutiu, una nova edició de les jornades d’adopcions, juntament amb l’Associació Canina d’Andorra (ACANA). L’esdeveniment es va celebrar, com en altres ocasions, a la planta baixa del Centre Comercial Illa Carlemany.

El més important d’aquestes jornades es donar a conèixer tots els gossos que resideixen actualment a la gossera o bé que estan en famílies d’acollida. Aquestes jornades serveixen per establir una primera presa de contacte entre el gos i la persona interessada. A més de per conèixer els gossos, les jornades són una molt bona oportunitat per conscienciar als ciutadans de la responsabilitat que suposa l’adopció d’una mascota i tots els aspectes a tenir en compte abans de prendre una decisió tant important.

Durant tota la jornada, van ser moltes les persones que es van apropar per conèixer als gossos i les diferents activitats que porta a terme Bomosa en l’àmbit de la protecció animal. A més, tots aquells assistents que van visitar l’esdeveniment amb els seus gossos, van poder participar en un circuit d’habilitats organitzat per l’ACANA.

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter