Bomosa i la fotògrafa Céline Pech recullen 250 kilos de pinso solidari

Tornar al llistat

La societat filantròpica Bomosa i la fotògrafa Céline Pech han aconseguit recollir 250 kilos de pinso solidari per a gossos. La iniciativa, fruit de la col•laboració entre la fotògrafa i l’associació, ofereix una sessió fotogràfica gratuïta de 15 minuts a tots aquells que, amb cita prèvia, s’apropin amb la seva mascota a l’estudi i vulguin col•laborar portant com a mínim cinc kilos de pinso per a gossos. Les persones interessades en adquirir alguna de les fotografies ho podran fer a partir de 15 euros.

El pinso recaptat servirà per abastir el banc d’aliments de Bomosa, que va destinat a aquelles famílies sense recursos que necessiten ajuda alimentària per a les seves mascotes. La propera sessió tindrà lloc el dissabte 9 d’abril del 2016 durant tot el dia a l’estudi de la fotògrafa Céline Pech, a Carretera Sant Cristòfol, s/n Borda Martí (antic Set de Nit), AD400, Anyós. En acabar, es farà una foto de cloenda amb tot el pinso recollit durant les dues jornades de sessions fotogràfiques realitzades.

Podeu veure més a la web de Céline Pech fent clic aquí.

El diari digital Forum.ad es fa ressò de la col·laboració entre Bomosa i la fotògrafa Céline Pech, fruit de la qual s’han recollit 250 kilos de pinso solidari.

 

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter