Bomosa organitza un tast gastronòmic amb els seus col•laboradors

Tornar al llistat

Bomosa, a través de la seva divisió d’alimentació ecològica, ha organitzat per alguns dels seus col·laboradors i treballadors un tast gastronòmic per degustar els nous plats que oferirà a la cafeteria del Supermercat Veritas a partir de les pròximes setmanes.

IMG_1576

L’establiment amplia la seva oferta gastronòmica i incorpora nous plats preparats a la seva carta, elaborats des de la cuina central de Bio Bio a Encamp i a base d’aliments 100% ecològics. La nova oferta de plats de la cafeteria inclourà novedoses alternatives, tant fredes com calentes, per poder satisfer els gustos i necessitats de tots els seus clients.

L’objectiu és poder oferir una oferta gastronòmica més diversa fomentant sempre l’alimentació equilibrada, saludable i ecològica, convertint el Supermercat Veritas en un punt de referència a Andorra tant per comprar com per degustar, allà mateix, plats preparats i ecològics.

IMG_1541

A la degustació, que ha començat a les 13:30h,  hi han participat un total de 9 persones entre col·laboradors i treballadors de Bomosa.

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter