L’Espai Terra Veritas de la botiga d’Andorra va acollir un nou curs de cuina on es va ensenyar a esmorzar de forma saludable a partir de l’elaboració de smoothies, un àpat que combina llet, llet fermentada o beguda vegetal amb tota mena de fruites i llavors.
El smoothie aporta proteïnes d’elevat valor biològic, fibra, vitamines, així com hidrats de carboni a la nostra dieta. Aquesta combinació fa que sigui una excel·lent opció a l’esmorzar, però també pot ser un berenar molt recomanable.
Beneficis del smoothie:
A la formació hi van assistir 4 persones i tothom va coincidir que va ser un curs molt agradable i amè, ja que els formadors, l’Edu Carabantes (cuiner professional de Bio Bio) i el Marc Gil (dietista del servei d’alimentació de Bio Bio a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell) van donar l’opció a les participants a ajudar en la elaboració dels 3 tipus de smoothies que van realitzar.
Els tres Smoothie Bowls que es van elaborar són:
Contacte Departament de Premsa de Bomosa
info@bomosa.ad