Curs d’elaboració de Smoothie Bowls a l’Espai Terra Veritas

Tornar al llistat

L’Espai Terra Veritas de la botiga d’Andorra va acollir un nou curs de cuina on es va ensenyar a esmorzar de forma saludable a partir de l’elaboració de smoothies, un àpat que combina llet, llet fermentada o beguda vegetal amb tota mena de fruites i llavors.

El smoothie aporta proteïnes d’elevat valor biològic, fibra, vitamines, així com hidrats de carboni a la nostra dieta. Aquesta combinació fa que sigui una excel·lent opció a l’esmorzar, però també pot ser un berenar molt recomanable.

Beneficis del smoothie:

  1. Permet incorporar aquells vegetals que no acostumes a ingerir perquè no acaben d’agradar-te.
  2. És molt nutritiu i de fàcil digestió. És recomanable preparar-lo just abans de consumir-lo.
  3. En funció dels nostres gustos, permet la seva personalització. Existeixen infinites combinacions.
  4. És molt fàcil d’elaborar. Requereix molt poc temps de preparació.

CURS SMOOTHIE BOWLS2

A la formació hi van assistir 4 persones i tothom va coincidir que va ser un curs molt agradable i amè, ja que els formadors, l’Edu Carabantes (cuiner professional de Bio Bio) i el Marc Gil (dietista del servei d’alimentació de Bio Bio a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell) van donar l’opció a les participants a ajudar en la elaboració dels 3 tipus de smoothies que van realitzar.

Els tres Smoothie Bowls que es van elaborar són:

  1. Smoothie californià amb la base de iogurt de soja, plàtans i gerds.
  2. Greenpeace Smoothie amb la base de beguda de soja i kiwis.
  3. American Smoothie amb base de beguda de soja i civada.
email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter