Els joves del Cos de Voluntaris per la Natura col•laboren amb Bomosa als Cortals d’Encamp

Tornar al llistat

Aquesta setmana, els joves participants del Cos de Voluntaris per la Natura, dins del seu programa de pràctiques, col·laboren amb la col·locació del pastor elèctric i amb el manteniment de les infraestructures a l’Alberg de la Baronia (futur ecohostel: Andorra Mountain Camp propietat de Bomosa) als Cortals d’Encamp.

Els joves s’encarregaran durant tota la setmana de la col·locació de 800 metres de tancat elèctric per controlar les pastures i evitar així que els ramats de cavalls i vaques entrin a la zona d’activitats exteriors de l’alberg. Per altra banda, repararan també les baranes trencades de la zona exterior de l’alberg i del camí que porta a la zona d’activitats. A més, s’encarregaran de la construcció d’una porta d’accés a la zona exterior de l’alberg (feta de fusta i corda) com a mesura de protecció perquè el bestiar no hi accedeixi.

IMG_1578

En els treballs de construcció i manteniment que s’estan portant a terme als Cortals d’Encamp, hi participen 6 joves integrants del projecte Cos de Voluntaris per la Natura, juntament amb l’Àlex Mata, tutor i professor del curs.

Aquesta col·laboració es va acordar durant la darrera reunió mantinguda entre Bomosa i el Comú de la Massana, arrel de la necessitat de col·locar el pastor elèctric a l’Alberg de la Baronia. Alhora, la societat filantròpica va determinar que cediria la furgoneta al CVN per facilitar els seus desplaçaments fins als Cortals d’Encamp.

IMG_1589

El Cos de Voluntaris per la Natura és un projecte impulsat pel Comú de la Massana amb la col•laboració de Bomosa. Aquest projecte neix per solucionar una problemàtica real de la societat andorrana entorn a aquells joves en risc d’exclusió social i laboral, és a dir, joves entre 16 i 18 anys que estan fora del circuit escolar i laboral i per tant es troben sense feina.

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter