Èxit de participació a la 14ª Edició del Triatló Popular dels Serradells

Tornar al llistat

Aquest cap de setmana es va celebrar la 14ª Edició del Triatló Popular dels Serrallers del qual Bomosa és un dels patrocinadors. El president de l’entitat organitzadora, Xavi Bargalló ha explicat que es tracta d’una prova que té un caire familiar ja que també s’ha preparat un circuit per als més joves.

L’ordre del Triatló mai pot canviar, però les distàncies sí. En aquest cas, com es tracta d’una triatló per no professionals, sinó per gent que volgués iniciar-se, aquests van haver de desenvolupar-se en les següents disciplines i distàncies:

1. Natació: és la primera prova i per tant, en aquesta la motivació i la concentració són molt importants. En el Triatló Andorrà es completava en una distància de 400 metres, mentre que en el Triatló Olímpic es completava en 1.500 metres.
  2. Bicicleta: és important realitzar aquesta prova en una superfície asfaltada, els participants van pedalejar 16 quilòmetres sobre la bicicleta mentre que el Triatló Olímpic es completava recorrent 40 quilòmetres.
  3. Córrer: La última prova, és important esforçar-se fins al final. En aquest cas, es completava en 4 quilòmetres a peu mentre pels olímpics la cursa constava de 10 quilòmetres.

A banda del Triatló Popular, també hi va haver un d’infantil pels petits, així s’iniciaven al món de l’esport d’una forma molt saludable i completa. Per ells va ser més per diversió que per competició i, per això van realitzar les proves al voltant del Centre.

El guanyador de la classificació general masculina va ser Carlos Fernández Dobarro amb un temps de 46 minuts i 24 segons. Per la seva part, en la classificació general femenina Laura Camps es va imposar amb un temps de 53 minuts i 59 segons. Pel que fa a la categoria per equips, el format per Xavier Bargalló, Julio Pintado i Paco Pintado va encapçalar la classificació amb un temps de 42 minuts i 4 segons.