Nou curs de cuina al Espai Terra Veritas sobre la elaboració de gaspatxos detox

Tornar al llistat

Ahir a la nit va tenir lloc al Espai Terra Veritas de la botiga d’Andorra un nou curs de cuina per aprendre a preparar gaspatxos detox, on es van donar consells per portar una correcta i saludable dieta detox. Durant la formació, es van elaborar tres tipus de gaspatxos diferents: de pinya i cogombre, de meló i tomàquet i de remolatxa amb cireres.
IMG_3608

A la formació hi van assistir 6 persones: quatre dones i dos homes, un d’ells el conegut snowboarder andorrà Lluís Marín.

Igual que en les passades edicions, els dos cuiners, l’Edu i el Marc, van oferir als assistents la possibilitat de col·laborar en l’elaboració de tots els plats que es van preparar durant el curs i van entregar un dossier amb totes les receptes apreses durant la formació.

IMG_3604

Al finalitzar, els organitzadors van donar una enquesta als participants per saber la seva opinió sobre la formació realitzada. Els assistents van sortir molt contents i van deixar molt bones opinions en les seves enquestes de satisfacció.

El nom de dieta detox prové de la unió de dos paraules desintoxicant i antioxidant i podríem afegir-hi anti-envelliment. Quan es fa de manera racional, es basa en alimentar-se adequadament amb els nutrients que necessita l’organisme per conservar la salut i neutralitzar l’excés de producció de radicals lliures. Pot incloure un breu període de dejuni o una ingesta mínima basada en aliments d’origen vegetal.

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter