Quatre joves reben el diploma del Cos de Voluntaris per la Natura

Tornar al llistat

El passat dijous 22 de setembre els alumnes del Cos de Voluntaris per la Natura van rebre el diploma, un d’ells entregat per Bomosa com a patrocinador de l’esdeveniment, que acredita els seus coneixements en jardineria, gestió forestal i ramaderia.

Els joves participants d’aquesta quarta edició del curs, que s’ha fet durant el 2016, van començar amb un doble objectiu: tenir un planter de joves formats amb temes forestals i donar una oportunitat als joves que troben fora del circuït escolar i laboral.

Durant set mesos els joves han realitzat un gran treball de camp, treballant en l’enjardinament de diferents zones, com l’Escola especialitzada de Meritxell o la plaça de l’Església. També han treballat a l’Alberg La Baronia, als Cortals d’Encamp (ECOHOSTEL BOMOSA) instal·lant un pastor elèctric pel bestiar, i al parc natural del Comapedrosa, millorant les instal·lacions.

El Cos de Voluntaris per la Natura és un projecte impulsat pel Comú de la Massana que s’ha pogut tirar endavant gràcies a la col·laboració de Carisma, Bomosa, Assegurances Generals, Fundació Reig i Creu Roja Andorrana.

edu_6401

Turi Mora entregant un dels diplomes a un dels joves participants del Cos de Voluntaris per la Natura 2016

 

20160923-bon-dia-print-cvn
20160925-diari-dandorra-cvn
doc59

 

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter