Bomosa celebra la 6ª Jornada d’ Adopcions a l’Illa Carlemany

Tornar al llistat

Aquest cap de setmana els gossos han estat els protagonistes de la 6ª Jornada d’ Adopcions de Bomosa. Amb aquest esdeveniment, l’objectiu de l’entitat filantròpica és difondre la seva tasca de donar a conèixer tots els gossos que resideixen actualment a la gossera d’Andorra o bé es troben en famílies d’acollida.

De 12h a 19h els assistents a la jornada, que es va celebrar al centre comercial de l’Illa Carlemany, van poder veure que, actualment, Bomosa té deu gossos a la gossera i quatre més que s’estan en cases d’acollida. En cas de voler-ne adoptar algun, calia realitzar un qüestionari previ.

IMG_0297

Aquestes jornades, que es celebren des del 2014, serveixen per establir una primera presa de contacte entre el gos i la persona interessada. A més de donar a conèixer els gossos, aquests actes són una molt bona oportunitat per conscienciar als ciutadans de la responsabilitat que suposa l’ adopció d’una mascota i tots els aspectes a tenir en compte abans de prendre una decisió tant important.

A banda d’aquesta acció, fins el 31 de juliol, Bomosa també fa una recollida de medicaments, aliments i materials per gossos amb necessitats especials. Per aquests casos, Bomosa recapta pinso, llaunes, menjadores, llits, cistelles de transport, corretges, joguines, medicaments, etc., i els fa arribar a qui més ho necessiti.

IMG_0316

20160701-diari-dandorra-jornada-dadopcions
20160702-bondia-jornada-dadopcions
email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter