Tinença responsable d’animals a l’escola espanyola d’Escaldes-Engordany

Tornar al llistat

El passat dilluns 11 d’abril ens vam trobar amb les nenes i els nens de la classe de 6è de l’escola espanyola d’Escaldes-Engorday. Els nostres companys Coral Bonnín, cap de projecte de protecció animal, i Marc Bornier, educador caní, es van apropar a l’escola per explicar quines són les claus de la tinença responsable de mascotes. A més, els van acompanyar dos gossos amb els quals els nens van poder aprendre a apropar-s’hi de manera segura: per exemple, primer cal que ens deixem olorar per l’animal, i cal que iniciem el contacte per la part de sota, més propera al coll, i no per sobre del cap, per evitar generar qualsevol desconfiança.

Dibuix10

Durant la xerrada es va potenciar la reflexió per part dels nens sobre aspectes importants que cal tenir en compte abans de decidir-nos a tenir una mascota: La podré mantenir? Li puc oferir estabilitat durant els 15 anys aproximats que viurà? Quan me’n vagi de vacances, comptaré amb ella o li tindré un lloc preparat?

Dibuix7

Els nens de l’escola es van mostrar molt interessats i van sorgir preguntes molt encertades. A més, els volem donar les gràcies pels dibuixos que ens van fer arribar! Compartim alguns amb vosaltres!

Dibuix3

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter