Veritas col•labora amb la 19ª Edició de “La Carrera Contra el Hambre” a Andorra

Tornar al llistat

Aquest divendres 20 de maig, Veritas, la divisió d’alimentació ecològica de Bomosa, ha col·laborat en la 19ª edició de “La Carrera Contra el Hambre”, promoguda per la Fundació Acción Contra el Hambre. Veritas, com a patrocinador, ha regalat als més de 200 nois i noies participants a la cursa d’Andorra, 30 kg. de plàtans ecològics per agafar forces durant la competició.

IMG_1490

Cada any, i des de fa ja 19, “La Carrera Contra el Hambre” conciencia a milers d’alumnes sobre el problema de la fam i la desnutrició al món, mobilitzant-los per lluitar contra aquesta realitat gràcies a una cursa solidària. D’aquesta manera, els joves s’impliquen en una acció que serveix per ajudar a les poblacions més desfavorides, demostrant que  tothom pot actuar i comprometre’s amb la lluita contra la fam.

IMG_1472

Aquest any, més de 1.000 centres escolars de tot el món, d’Andorra, Espanya, França, Estats Units i Canadà, participen en aquest projecte solidari.

Per altra banda, també són moltes les empreses que col·laboren amb “La Carrera contra el Hambre” a través de donacions en espècies (begudes, fruita, barretes de xocolata, equips de so, etc…), com és el cas de Veritas i la seva aportació de platans a través del supermercat Veritas a Andorra.

email

Contacte Departament de Premsa de Bomosa

info@bomosa.ad

Categories

Vols donar suport a un dels nostres projectes?

Subscriu-te a la newsletter