Algunes famílies, tot i ser responsables, no poden afrontar les despeses veterinàries que les seves mascotes necessiten. Sovint, els gossos que necessiten adopció són aquells que han estat abandonats a causa d’una malaltia o algun problema de salut. Els adoptants han de ser conscients d’aquesta situació i assumir la responsabilitat de què a aquest animal li caldrà ser atès habitualment per un veterinari.

És per això que Bomosa, en el seu compromís amb el benestar animal, ofereix ajuts veterinaris a aquelles famílies que, a causa de problemes econòmics puntuals, no poden assumir les despeses veterinàries. En aquests casos, Bomosa cobreix una part o de vegades totes les despeses, sempre que la família compleixi amb els requeriments per ser ajudada.

En cas que necessitis informació sobre els ajuts veterinaris, pots posar-te en contacte amb Bomosa a través de la nostra pàgina de contacte. Visita’ns a la pàgina de Facebook Adopcions Bomosa. Allà també pots deixar el teu missatge.

 

Comentaris

Carla lisette Faria Publicat el 03, set. 2018 Respon

Me gustaría colaborar, soy instrumentadora quirúrgica, y me encantan los animales.

    admin Publicat el 05, set. 2018 Respon

    Hola Carla,
    Muchas gracias por ponerte en contacto con nosotros.
    Trasladaremos tu mensaje a la persona responsable del área de animales en la Fundació Bomosa, ella se encargará de ponerse en contacto contigo.
    ¡Un saludo cordial!

admin Publicat el 20, gen. 2020 Respon

asdasd

admin Publicat el 20, gen. 2020 Respon

Prova

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter