El Cos de Voluntaris per la Natura és un projecte impulsat pel Comú de la Massana amb la col•laboració de Bomosa. Aquest projecte neix per resoldre una problemàtica real de la societat andorrana entorn a aquells joves en risc d’exclusió social i laboral, és a dir, joves entre 16 i 18 anys que estan fora del circuit escolar i laboral i per tant es troben sense feina.

El programa del Cos de Voluntaris per la Natura busca donar una segona oportunitat a aquestes persones oferint la possibilitat de que es puguin formar per tal de millorar la seva ocupació futura i la possibilitat de poder incorporar-se al món laboral. Durant el curs, els joves participants tenen la oportunitat d’adquirir coneixements en diferents àrees relacionades amb l’entorn de la natura com la jardineria, el paisatgisme i la seguretat forestal, entre d’altres.

El curs ensenya als alumnes alguns valors com la importància de compartir, la companyia, la puntualitat, el respecte pel medi ambient i els animals, etc… a més d’aportar una oportunitat de futur als joves, els quals finalitzen el curs amb noves experiències i coneixements que poden aplicar en feines futures.

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter