BOMOSA ha impulsat el naixement de l’associació GosSOS, una organització sense ànim de lucre, que té com a missió la cura dels gossos abandonats, maltractats o que tenen necessitats especials, per tal que puguin viure dignament, ja sigui amb suport veterinari i/o casa d’acollida, sent l’adopció responsable de gossos la seva principal raó de ser. A més de la defensa, el respecte i la protecció dels animals, aquesta entitat, cerca també la protecció del medi ambient. GosSOS també gestiona la gossera oficial del Principat d’Andorra des del setembre de 2020.

Històricament, a Andorra s’han forjat moviments molt potents de protecció i cura dels animals, especialment, gats i gossos. Durant els darrers anys, un paper molt destacat –pel que fa sobretot a la defensa dels cans– ha estat assumit per BOMOSA, des del seu fundador, fins a una extensa xarxa de col·laboradors i voluntaris que sempre ha respost de forma excel·lent. Com explica el president de BOMOSA Fundació, Turi Mora, “ara és necessari fer un pas endavant i obrir la protecció i la cura dels gossos del país a totes les persones del Principat que estimem els animals, per tal de poder avançar amb nous programes”.

Us convidem a associar-vos-hi!

Comentaris

cristina vila Publicat el 16, febr. 2021 Respon

m’agradaria saber si compteu amb persones voluntaries a la vostra fundació gossos.
moltes gràcies!

    admin Publicat el 17, febr. 2021 Respon

    Bon dia Cristina i moltes gràcies pel teu missatge. Des de l’associació GosSOS sempre és benvinguda l’aportació de persones voluntàries. T’enllacem el web de l’entitat http://www.gos-sos.org perquè vegis quins programes hi ha i com es treballen. Si tens interès en contacar-hi directament pots fer-ho a través d’aquests canals: +376 818451 o bé gossosandorra@gmail.com

    Gràcies de nou i bon dia

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter