BOMOSA Fundació i la Cadena Pirenaica de Ràdio i Televisió han realitzat una campanya de conscienciació a la ciutadania sobre l’emergència climàtica a través de càpsules de ràdio que són difoses per totes les emissores de la Cadena, així com per les xarxes socials de totes dues institucions.

Els consells de consum responsable i sostenible consten d’onze càpsules d’entre 30 i 40 segons que recorden a a la ciutadania quines accions quotidianes es poden fer per a mitigar el canvi climàtic. Les temàtiques que es tracten són el malbaratament alimentari, l’ús dels plàstics, la despesa energètica a la llar, la reparació d’objectes en desús, el reciclatge i l’ús de l’aigua.

Els representants de la Cadena Pirenaica i de BOMOSA Fundació expliquen que “el món finalment s’ha adonat que vivim una profunda crisi climàtica. Governs, empreses i entitats de tot el món han d’alinear-se per tal de mitigar el canvi climàtic i les seves conseqüències, així com amb l’acompliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que l’ONU ha establert per al 2030”. Per altra banda recorden que “el Consell General del Principat d’Andorra va declarar al gener del 2020 l’Estat d’emergència climàtica i ecològica. És un fet que ens conscerneix a tots i els ciutadans, com a consumidors que som, hi tenim un paper important”. “Les nostres actituds i els nostres hàbits poden ajudar a canviar les coses en la bona direcció. 

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter