Des del 2009, a Bomosa donem suport al Concurs Literari Sant Jordi, un certamen amb més de 30 anys d’història que reconeix els millors relats i textos escrits per alumnes de secundària, d’entre 12 i 18 anys, dels diferents sistemes educatius d’Andorra. Als premis hi participen més de 300 nens que escriuen en diferents idiomes i gèneres literaris com la poesia, narrativa, teatre i assaig. Els millors textos, és a dir, aquells que han estat guanyadors, es recullen en un llibre.

A més, el Colegio Español Maria Moliner i La Conselleria d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya al Principat concedeixen, segons la modalitat literària i la categoria d’edat, diversos premis als diferents autors guanyadors. BOMOSA Fundació col•labora econòmicament en una part dels premis.

Aquest projecte és una mostra més del compromís de BOMOSA amb la promoció de la cultura andorrana i el talent dels més joves. Des de Bomosa desitgem que aquest esdeveniment estimuli als alumnes a seguir escrivint i que fomenti el coneixement i la passió per la literatura.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter