QUI SOM

Bomosa, un somni fet realitat

L’any 2004, Turi Mora decideix crear Bomosa motivat pels seus valors, inquietuds i preocupacions personals per les persones, els drets dels animals, el medi ambient i el desenvolupament sostenible de la societat.

La missió de Bomosa és, i ha estat en tots aquests anys, impulsar projectes filantròpics i de social business per ajudar la gent que viu i treballa a Andorra, fent accessible una forma de vida més saludable i sostenible per a les persones i els animals.

QUÈ FEM

El Grup Bomosa es va iniciar amb l’àrea social, que impulsa projectes filantròpics i empreses socials. En els darrers anys, s’ha creat l’àrea empresarial, que inverteix en empreses de sectors cabdals de l’economia andorrana i que tenen en compte el desenvolupament sostenible i persegueixen la triple rendibilitat: econòmica, social i mediambiental.

Al Grup Bomosa tenim l’objectiu d’aconseguir crear una societat andorrana solidària i un futur millor, en un ecosistema sostenible i perdurable en el temps.

EMPRESES DEL GRUP

L’EQUIP

Tot això és possible gràcies l’ equip de professionals que treballen a Bomosa, un grup de persones que viuen i comparteixen la missió, la visió i els valors de la organització.
Turi Mora
FUNDADOR DE BOMOSA
El seu somni és crear un univers empresarial sostenible que perduri per sempre i que permeti seguir impulsant, al llarg dels anys, els projectes de Bomosa. La seva intenció és ajudar a la gent que viu i treballa al país, millorant els hàbits de vida fent-los més saludables, respectuosos amb l’entorn, les persones i els animals.

El Turi és aficionat als esports de muntanya i del mar, li encanta portar un estil de vida saludable i és un gran amant dels animals, sobretot dels gossos.
Manel García
DIRECTOR GENERAL
Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona. Gestió Immobiliària a la Universitat Ramón Llull. Més de 30 anys d’experiència en el sector del turisme, de l’oci i de la promoció immobiliària turística, Expert en l’elaboració, desenvolupament i aplicació de plans estratègics i plans de negoci. Especialitzat en la gestió de projectes i desenvolupament empresarial, en models de gestió privada i mixta, tant en l’àmbit financer com operacional.

Li agrada viatjar en família, la bici de muntanya i la bona música
Albert Batalla i Siscart
DIRECTOR DE BOMOSA FUNDACIÓ I DE BMS CONSULTORIA ESTRATÈGICA
Llicenciat en periodisme per la Universitat Ramon Llull, l'Albert té l'encàrrec de fer créixer l'àmbit de treball de la Fundació, per tal de convertir-la en un motor filantròpic de transformació social i ambiental al Principal d'Andorra, així com d'impulsar el projecte de consultoria en RSC per a organitzacions i emperses del país. Tot i que durant els primers anys de la seva carrera professional va exercir de periodista, el seu camp de treball ha estat principalment el món públic. En l'àmbit legislatiu, com a diputat al Parlament de Catalunya; i en l'àmbit executiu, com a alcalde de la Seu d'Urgell durant 11 anys.

Li agrada passejar i córrer per la natura, viatjar, llegir, veure series i compartir el temps amb la família i els amics.
Martí Batalla i Siscart
PROJECT MANAGER HIVE FIVE
Diplomat en Administració i Direcció d’Empreses. Entre d’altres, amb més de 20 anys d’experiència al capdavant d’un projecte Internacional participant activament en diferents àrees de negoci: Estratègia, R+D+I, operacions, logística, vendes, comunicació i àrea financera. Li apassiona implicar-se en projectes de Marca + Producte + Territori.

El Martí és un enamorat de la seva família i compromès amb el Pirineu. Li agraden molt els gossos i també els cavalls (activitats peu a terra). Pràctica diferents esports de muntanya tant en la temporada d’estiu com en la d’hivern.
Bea Sans
Cap de projecte de Bomosa (àmbit social)
Màster i Grau Superior de Secretariat Executiu. Executive Personal Assistant del Sr. Turi Mora. La Bea s’encarrega de diferents projectes socials i culturals de Bomosa, així com de donar suport administratiu i personal al Director General en les diferents empreses del grup.

A la Bea li agrada viatjar en família, passejar per la natura, escoltar música i gaudir d’una bona lectura.
Jordi Farré
DIRECTOR FINANCER DEL GRUP
Diplomat en Ciències Empresarials i PDD a IESE. S'encarrega del reporting del Grup i l'anàlisi de noves vies de negoci. En Jordi és especialista en control de gestió i anàlisi d'inversions.

Li agrada el senderisme, viatjar i el cinema.
Gemma Estefanell
RESPONSABLE DE COMPTABILITAT I ADMINISTRACIÓ DEL GRUP
Diplomada en Ciències Empresarials, és la persona encarregada de l’administració, la comptabilitat i tresoreria dins de Bomosa.

La Gemma és aficionada a la lectura, la natura i li agrada molt gaudir del seu temps lliure amb els seus fills.
Santi Arandes
ADJUNT DEL DEPARTAMENT DE COMPTABILITAT I ADMINISTRACIÓ DEL GRUP
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, s’encarrega de tasques administratives i de comptabilitat.

El Santi és aficionat a les activitats de muntanya, tant d’estiu com d’hivern.
Coral Bonnín
CAP DE PROJECTE BOMOSA (ÀMBIT: PROTECCIÓ ANIMAL) I SECRETARIA DE LA JUNTA DE GosSOS
Diplomada en Direcció d’Empreses Turístiques i Gestió Hotelera, compta amb més de cinc anys d’experiència en el sector turístic i audiovisual i ha participat en diversos projectes filantròpics durant la seva trajectòria professional.

La Coral és una apassionada de la natura, el cinema, la gastronomia, els animals i l’antropologia.
Pablo Quiñones
CAP DE CUINA DE LA CUINA CENTRAL DE BIOBIO
Llicenciat en Cuina Internacional per la Universitad Tecnològica Inacap Chile. Perfeccionament en pastisseria, tast de vins, lideratge i direcció d'equips de treball. Format en manipulació d’al·lergògens i intoleràncies alimentàries. Més de 15 anys d'experiència en hostaleria i restauració, dirigint hotels i restaurants. Responsable de la gestió de la Cuina Central de BIOBIO, 100% ecològica, creació de preparacions, coordinació de serveis de restauració per a col·lectivitats, exportacions i desenvolupament de producte per al canal Horeca.

El Pablo practica apnea i pesca submarina; gaudeix escrivint i llegint, així com passant temps amb la seva dona i el seu fill.
Jordi Casadevall
PROJECT CONSULTANT
Llicenciat en dret, i Administració i Gestió Pública, per la Universitat de Ciències Socials de Toulouse, el Jordi assumeix la funció transversal de consultor intern de projectes. Ha iniciat la seva carrera professional com assessor jurídic en diverses empreses. Posteriorment ha desenvolupat tasques d'analista d'inversions (Capital Risc) i de gestor de carteres en una gestora de patrimonis. Del mes de maig del 2011 al mes de maig del 2019, ha ocupat el càrrec de secretari general del Govern d'Andorra.

És un apassionat de la natura en general, i de les muntanyes d'Andorra en particular, melòman i amant de les Arts.
Miquel Vilanova
COMMUNITY BUILDER HIVEFIVE
És el júnior de l’equip. Dissenyador gràfic i interactiu. De mentalitat fresca i amb ganes de treballar. La seva tasca a HiveFive és que la comunitat de “coworkers” se senti a gust a l’espai I els resol totes les qüestions del dia a dia que sorgeixin en relació a l’estada a les nostres instal·lacions. També realitza tasques de disseny i imatge gràfica per totes les unitats de l’Univers BOMOSA.

És un amant de la muntanya, els cotxes clàssics i es considera “freaky” per voluntat pròpia.
Frederic_Bedes_Veritas_Andorra
Frederic Bedes
RESPONSABLE DE COMPRES BIOBIO
Tècnic superior en producció aqüícola i comerç dels productes de la mar i diplomat en management i màrqueting.

Trajectòria de més de 20 anys en la gran distribució havent treballat per a les multinacionals més importants a Espanya i França.
Désirée Abarca
TÈCNIC DE L’ÀREA DE PROTECCIÓ ANIMAL
Titulada com a Educadora i Instructora en Modificació de Conducta Canina a Catalunya i iniciada en el món del Mantrailing. És cuidadora a la Gossera Oficial d'Andorra i gestiona les visites dels voluntaris i possibles adoptants.

Li agrada fixar-se grans objectius, és una amant incondicional de la natura i la seva passió són els gossos.

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter