QUI SOM

L’Univers BOMOSA, un somni fet realitat

L’any 2004, Turi Mora decideix crear Bomosa motivat pels seus valors, inquietuds i preocupacions personals per les persones, els drets dels animals, el medi ambient i el desenvolupament sostenible de la societat.

La missió de Bomosa és, i ha estat en tots aquests anys, impulsar projectes filantròpics i de social business per ajudar la gent que viu i treballa a Andorra, fent accessible una forma de vida més saludable i sostenible per a les persones i els animals.

QUÈ FEM

L’Univers BOMOSA es va iniciar amb l’àrea social, que impulsa projectes filantròpics i empreses socials. En els darrers anys, s’ha creat l’àrea empresarial, que inverteix en empreses de sectors cabdals de l’economia andorrana i que tenen en compte el desenvolupament sostenible i persegueixen la triple rendibilitat: econòmica, social i mediambiental.

A l’Univers BOMOSA tenim l’objectiu d’aconseguir crear una societat andorrana solidària i un futur millor, en un ecosistema sostenible i perdurable en el temps.

EMPRESES DEL GRUP

QUI HO FA POSSIBLE

Tot això és possible gràcies l’ equip de professionals que treballen a l'Univers Bomosa, un grup de persones que viuen i comparteixen la missió, la visió i els valors de l'organització.
Turi Mora
FUNDADOR DE L'UNIVERS BOMOSA
El seu somni és crear un univers empresarial sostenible que perduri per sempre i que permeti seguir impulsant, al llarg dels anys, els projectes de Bomosa. La seva intenció és ajudar a la gent que viu i treballa al país, millorant els hàbits de vida fent-los més saludables, respectuosos amb l’entorn, les persones i els animals.

El Turi és aficionat als esports de muntanya i del mar, li encanta portar un estil de vida saludable i és un gran amant dels animals, sobretot dels gossos.
Manel García
DIRECTOR GENERAL
Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona. Gestió Immobiliària a la Universitat Ramón Llull. Més de 30 anys d’experiència en el sector del turisme, de l’oci i de la promoció immobiliària turística, Expert en l’elaboració, desenvolupament i aplicació de plans estratègics i plans de negoci. Especialitzat en la gestió de projectes i desenvolupament empresarial, en models de gestió privada i mixta, tant en l’àmbit financer com operacional.

Li agrada viatjar en família, la bici de muntanya i la bona música
Albert Batalla i Siscart
DIRECTOR DE BOMOSA FUNDACIÓ I DE BMS CONSULTORIA ESTRATÈGICA
Llicenciat en periodisme per la Universitat Ramon Llull, l'Albert té l'encàrrec de fer créixer l'àmbit de treball de la Fundació, per tal de convertir-la en un motor filantròpic de transformació social i ambiental al Principal d'Andorra, així com d'impulsar el projecte de consultoria en RSC per a organitzacions i emperses del país. Tot i que durant els primers anys de la seva carrera professional va exercir de periodista, el seu camp de treball ha estat principalment el món públic. En l'àmbit legislatiu, com a diputat al Parlament de Catalunya; i en l'àmbit executiu, com a alcalde de la Seu d'Urgell durant 11 anys.

Li agrada passejar i córrer per la natura, viatjar, llegir, veure series i compartir el temps amb la família i els amics.
Martí Batalla i Siscart
MANAGER HIVE FIVE
Diplomat en Administració i Direcció d’Empreses. Entre d’altres, amb més de 20 anys d’experiència al capdavant d’un projecte Internacional participant activament en diferents àrees de negoci: Estratègia, R+D+I, operacions, logística, vendes, comunicació i àrea financera. Li apassiona implicar-se en projectes de Marca + Producte + Territori.

El Martí és un enamorat de la seva família i compromès amb el Pirineu. Li agraden molt els gossos i també els cavalls (activitats peu a terra). Pràctica diferents esports de muntanya tant en la temporada d’estiu com en la d’hivern.
Bea Sans
Cap de projecte de l'Univers BOMOSA (àmbit social)
Màster i Grau Superior de Secretariat Executiu. Executive Personal Assistant del Sr. Turi Mora. La Bea s’encarrega de diferents projectes socials i culturals de Bomosa, així com de donar suport administratiu i personal al Director General en les diferents empreses del grup.

A la Bea li agrada viatjar en família, passejar per la natura, escoltar música i gaudir d’una bona lectura.
Jordi Farré
DIRECTOR FINANCER DEL GRUP
Diplomat en Ciències Empresarials i PDD a IESE. S'encarrega del reporting del Grup i l'anàlisi de noves vies de negoci. En Jordi és especialista en control de gestió i anàlisi d'inversions.

Li agrada el senderisme, viatjar i el cinema.
Gemma Estefanell
RESPONSABLE DE COMPTABILITAT I ADMINISTRACIÓ DEL GRUP
Diplomada en Ciències Empresarials, és la persona encarregada de l’administració, la comptabilitat i tresoreria dins de L'Univers BOMOSA.

La Gemma és aficionada a la lectura, la natura i li agrada molt gaudir del seu temps lliure amb els seus fills.
Santi Arandes
ADJUNT DEL DEPARTAMENT DE COMPTABILITAT I ADMINISTRACIÓ DEL GRUP
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, s’encarrega de tasques administratives i de comptabilitat.

El Santi és aficionat a les activitats de muntanya, tant d’estiu com d’hivern.
Jose Gismero
CAP DE PROJECTES DE BMS CONSULTORIA ESTRATÈGICA
Enginyer d'edificació, Màster en City Sciences i Màster en Creixement i Desenvolupament Sostenible. Té més de 10 anys d'experiència en la direcció de projectes d'eficiència energètica, càlcul de la petjada de carboni i de gestió d'infraestructures públiques i privades. També és professor a la Universitat Politècnica de Madrid.

El Jose és un amant dels esports de muntanya i d'hivern. També li agrada viajar i descobrir nous llocs.
Frederic_Bedes_Veritas_Andorra
Frederic Bedes
RESPONSABLE DE COMPRES BIOBIO
Tècnic superior en producció aqüícola i comerç dels productes de la mar i diplomat en management i màrqueting.

Trajectòria de més de 20 anys en la gran distribució havent treballat per a les multinacionals més importants a Espanya i França.
Miquel Vilanova
COMMUNITY BUILDER HIVEFIVE
Dissenyador gràfic i interactiu. De mentalitat fresca i amb ganes de treballar. La seva tasca a HiveFive és que la comunitat de “coworkers” se senti a gust a l’espai I els resol totes les qüestions del dia a dia que sorgeixin en relació a l’estada a les nostres instal·lacions. També realitza tasques de disseny i imatge gràfica per totes les unitats de l’Univers BOMOSA.

És un amant de la muntanya, els cotxes clàssics i es considera “freaky” per voluntat pròpia.
Lídia Miralles
TÈCNIC MEDIAMBIENTAL DE BMS CONSULTORIA ESTRATÈGICA
Graduada en ciències ambientals per la Universitat de Girona. Posa l'accent mediambiental en tots els projectectes que realitza la consultoria estratègica de l'Univers BOMOSA.

És la júnior del nostre equip! Amant de la natura, l'esport, els animals, la fotografia, els viatges i sobretot la gastronomia.

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter