Últimes projectes

Ordenar llistat per

Ajuts veterinaris

Una de les responsabilitats que porta de manera implícita tenir una mascota és l'econòmica. Sovint l'animal necessita assistència veterinària, tant de manera puntual per algun problema imprevist com pel seu desenvolupament saludable adequat, i aquesta va de la mà de recursos econòmics.
Veure més

Banc d’aliments per a mascotes

Tenir una mascota no és com tenir una joguina. Una mascota és un ésser viu i Bomosa ho sap molt bé. I és precisament això el que intenta transmetre a tots aquells adoptants que es plantegen tenir-ne una. Tenir una mascota implica moltes responsabilitats i, entre elles, l'econòmica. Les despeses alimentàries són un aspecte molt important a tenir en compte a l’hora de tenir un animal de companyia.
Veure més

Jove voluntariat lector

El projecte Jove Voluntariat lector és un projecte que busca fomentar la relació dels joves andorrans amb la gent de la tercera edat. Alumnes d’entre 15 i 18 anys visiten periòdicament les residències on interactuen amb les persones grans a través d’activitats musicals, de dansa i de lectura.
Veure més

Accessoris per als animals

Bomosa ofereix diferents modalitats d’ajuda a aquelles persones que visquin amb una mascota i no disposin dels recursos per a mantenir-les. Una d’aquestes opcions consisteix en ajuda per als accessoris que necessita una mascota en la seva vida diària: corretges, collars, arnesos, abrics, casetes de gos, carrets per gossos vells, etc.
Veure més

Premis Sant Jordi

Des de fa set anys, a Bomosa donem suport al Concurs Literari Sant Jordi, un certamen amb més de 30 anys d’història que reconeix els millors relats i textos escrits per alumnes, d’entre 12 i 18 anys, dels diferents sistemes educatius d’Andorra.
Veure més

TENS ALGUN PROJECTE QUE PROPOSAR-NOS? DEIXA’NS LA TEVA IDEA!