Hive Five by Bomosa ha signat un nou acord de col·laboració per oferir avantatges als seus hivers. En concret, amb Rocroi Adventure, una empresa referent en activitats d’aventura outdoor a Andorra i Catalunya.

Aquest acord suposa que, per una banda, Rocroi Adventure ofereix als hivers, descomptes en les seves activitats de lleure o comunitàries a la natura. En concret, per a les activitats de riu al Pallars Sobirà (ràfting, canoa, hidrospeed) i les activitats nàutiques al Garraf (kayak mar, canoa, paddle surf). I, també, per a les activitats d’hivern al Principat d’Andorra, com mushing, motos de neu, excursions amb raquetes i activitats combinades.

A més, Rocroi es compromet a promoure el nostre coworking entre els seus clients

Per gaudir d’aquestes activitats amb descomptes, Rocroi Adventure farà arribar a Hive Five les ofertes de descomptes actualitzades, un mes abans de l’inici de la temporada, sigui de primavera/estiu o d’hivern, en el cas de les activitats que es poden fer a Catalunya i a Andorra, respectivament. Els hivers hauran d’acreditar que són membres del nostre cowork, en el moment de contractar l’activitat que desitgen fer, amb un mínim de cinc dies d’antelació.

Per l’altra banda, Hive Five promourà aquestes activitats d’aventura entre els membres de Hive Five i, a més, oferirà descomptes entre als clients de Rocroi. Aquests descomptes oscil·laran entre un 5% i un 10% en funció del servei a contractar i de la disponibilitat del Coworking. Per tramitar l’avantatge, els interessats han de presentar un comprovant de l’activitat que han contractat amb Rocroi i especificar-ho en el moment de contractar els nostres serveis, sigui per mail o per whatsapp. Els descomptes que s’oferiran a clients de Hive Five i de Rocroi es podran gaudir fins al mes de març del 2023; no són acumulables amb altres serveis i el seu ús queda subjecte a condicions. 

Més acords avantatjosos per als nostres hivers

Aquest no és l’únic acord de col·laboració que tenim amb empreses. Fa poc vam renovar el nostre acord amb Vallnord-Pal Arinsal i també tenim signats convenis amb Aticco, Carnet Jove Andorra i amb el NIU d’Andorra Telecom.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter