Hive Five by BOMOSA i la plataforma Women Empowerment Andorra (WEA) han signat un acord per promoure l’emprenedoria femenina al país. La plataforma WEA té com a principal objectiu desenvolupar accions socials i empresarials destinades a fomentar l’empoderament de la dona a Andorra. En aquest sentit, té previst ubicar a Hive Five la seva seu social, així com organitzar trobades socials i esdeveniments, formacions, conferències i serveis de mentoria per a la dona emprenedora. I, també, difondrà informació d’interès sobre Andorra per a promocionar el país com a destí de negocis.

L’espai de cowork acollirà la plataforma liderada per la resident d’origen britànic Agata Galuszka

La plataforma, liderada per la resident Agata Galuszka i acompanyada per l’advocada andorrana Sara Muñoz, treballa en promoure l’esperit emprenedor entre les dones del Principat. I, més directament, entre el col·lectiu de residents d’origen anglosaxó, que han triat Andorra per viure i treballar.

Hivefive WEA 3

Els responsables de Hive Five, Manel Garcia i Martí Batalla, han donat la benvinguda a l’espai cowork de BOMOSA a l’entitat i es mostren convençuts que “Hive Five pot contribuir a fer visible i empoderar el talent present al nostre país, especialment en una societat que volem igualitària entre homes i dones”.

Un espai sostenible

Hive Five by BOMOSA és un edifici de sis plantes amb més de 1.200 mi amb capacitat per a cent-quaranta punts de treball. De moment, mentre durin les recomanacions sanitàries, es reduiran a setanta. A més, disposa de setze sales de reunions i dos espais per a actes i presentacions. I, a la sisena planta, un multi-espai amb terrassa exterior i vistes panoràmiques, que es pot llogar per celebrar tot tipus d’esdeveniments.

Gràcies a la tecnologia, la gestió dels seus espais serà operativa per als seus usuaris les 24 hores dels 7 dies de la setmana. El cowork de BOMOSA segueix tots els protocols i recomanacions establertes pel Ministeri de Salut, amb motiu de l’actual situació provocada per la COVID-19. Tant en l’ús de mascaretes, distanciament en els llocs de treball dels usuaris com en neteja i circuits de ventilació.

Tens més informació aquí.

RESSÒ MEDIÀTIC

Ana Economia

Dona Secret

 

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter