ASSANDCA organitza quatre tallers culinaris coincidint amb el Dia Mundial contra el càncer. Bomosa serà l’empresa encarregada d’impartir els tallers. Se’n faran dos dissabte 3 de febrer, a les 16 i 18.30 h, i dos diumenge 4 de febrer, a les 9.30 i 12 h.

Per segon any consecutiu, ASSANDCA amb el patrocini de Vall Banc organitza uns tallers sobre els bons hàbits alimentaris, que reben el nom ‘Agafa la paella pel mànec’.

L’Associació Andorra contra el càncer (ASSANDCA) amb el patrocini de Vall Banc organitza amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, el pròxim dissabte i diumenge 3 i 4 de febrer, quatre tallers sobre bons hàbits alimentaris. Les diferents sessions pretenen donar eines pràctiques per a l’elaboració de plats equilibrats amb els nutrients adients. A més, es donaran a conèixer les substàncies fitoquímiques o també anomenades quimiopreventores, que actuen per disminuir el risc de patir càncer i millorar la resposta immunitària del cos.

Sota el títol ‘Agafa la paella pel mànec’, l’activitat pretén posar a la disposició dels malalts oncològics i de la ciutadania en general recursos per ajudar les persones a mantenir un estat nutricional òptim.

Els cursos s’impartiran a la Cuina de Bomosa (c/de la Sardana, 3 porta 2 Escala B, Andorra la Vella) i aniran a càrrec de dos professionals, el Marc Gil, nutricionista i dietista de Bio Bio a l’Hospital, i l’Eduard Carabantes, un cuiner especialitzat en cuina ecològica. El dietista s’ocuparà de fer els comentaris i explicacions sobre la preparació dels plats i el cuiner s’ocuparà de vetllar per l’execució de les receptes.

Les sessions de dissabte 3 de febrer seran a les 16 i a les 18.30 hores i el diumenge 4 de febrer a les 9.30 i 12 hores. La durada de cada taller serà de 2 hores.

L’objectiu dels cursos és donar a conèixer els avenços en l’àmbit de l’alimentació que vinculen cada cop més la relació entre els bons hàbits alimentaris i la prevenció del càncer. Al final de les classes, els participants podran tastar totes les receptes.

La participació als tallers és gratuïta però cal fer inscripció prèvia. Per fer la reserva de la plaça cal enviar un correu electrònic a info@assandca.com indicant a quina sessió volen assistir.

(Nota de premsa enviada per Assandca.)

Presentació activitat "Agafa la paella pel mànec", Josep Saravia (President de Assandca) i Marc Gil (nurticionista de Bio Bio Restauració).

Presentació activitat “Agafa la paella pel mànec”, Josep Saravia (President de Assandca) i Marc Gil (nutricionista de Bio Bio Restauració).

Presentació activitat "Agafa la paella pel mànec", Sergi Pallarola (director de negocis de Vallbanc), Josep Saravia (President de Assandca) i Marc Gil (nurticionista de Bio Bio Restauració).

Presentació activitat “Agafa la paella pel mànec”, Sergi Pallarola (Director de Negocis de Vallbanc), Josep Saravia (President de Assandca) i Marc Gil (nutricionista de Bio Bio Restauració).

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter