El cap del Govern d’Andorra, Antoni Martí, la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach; la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, el Ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover i el conseller d’Administració, Comunicació, Comerç i Dinamització del comú d’Ordino, Xavier Herver es van sumar als 25 artistes que van participar de la trobada cultural sota el lema: “Colors del Planeta”.

Arribats des de diferents punts del planeta i mobilitzats per diferents inquietuds, 25 artistes s’han donat cita en una nova edició de l’Art Camp que, durant 12 dies de creació, veuen ara les seves obres integrar una nova exposició que romandrà oberta fins al dia 29 de juliol a la sala la Buna d’Ordino, espai que també els va acollir des de la inauguració el dia 8 de juliol.

L’Art Camp, un espai de promoció i construcció d’un diàleg intercultural, edició a edició, ha estat prolífic no solament en les diverses expressions artístiques que acull, sinó també en la formulació d’un compromís amb el qual cada artista segueix el seu camí vital.

A l’últim dia de l’Art Camp, també va estar present el president de la Comissió nacional andorrana per a la Unesco, Josep Dallarès, i l’artista de la Unesco per la Pau i padrina de l’ArtCamp, Hedva Ser, els qui van seguir atentament els diferents parlaments i intervencions.

Clau, ha estat la lectura del manifest de Art Camp 2018, ‘Colors per al planeta’, a través del qual s’uneixen als 17 objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides pel període 2015-2030 i al conveni de les Expressions Culturals.

La Fundació Bomosa manté el seu compromís de seguir col·laborant amb un projecte que entén dinamitzador no tal solament local, sinó que internacional, de valors tals com el respecte per la diversitat i l’aposta per la construcció de món sostenible.

L’acte, altre, va estar acompanyat pel servei de catering de Bio Bio.

L’Art Camp 2018 a la premsa:

RTVA | Ordino acomiada la sisena edició de l’Art Camp

Ara.ad | S’acaba el procés creatiu i s’obre l’exposició final

Diari d’Andorra | Un “laboratori de la pau”

Periòdic d’Andorra | Finalitza l’Art Camp amb l’obertura de l’exposició de les obres

Visitandorra | ART CAMP COLORES PARA EL PLANETA 2018

 

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter