Després de mesos de feina, s’ha aconseguit obrir mercat a l’exterior. 

La cuina central de Bio Bio de la Fundació Bomosa ha aconseguit exportar amb èxit i sota la marca Bio Bio, més de 10 kg de trinxat d’Andorra i es converteixen així en la primera empresa d’exportació de plats preparats ecològics fora del Principat.

Després de mesos de feina, i amb el suport permanent del Departament d’Agricultura i Duana del Govern d’Andorra, s’ha aconseguit superar les limitacions logístiques i burocràtiques per exportar els plats ecològics a Catalunya, concretament a una empresa que es dedica a la distribució d’aliments als principals centres hospitalaris catalans.

Aquesta ha estat una prova que ha servit per crear un precedent i a partir d’ara se seguirà treballant en aquesta línia. L’objectiu és obrir mercat a l’exterior a banda de subministrar, com ja s’està fent, a diferents punts de restauració del país. En aquesta primera ocasió, s’ha exportat trinxat d’Andorra elaborat amb productes de proximitat i la intenció és poder exportar altres receptes.

El menjar preparat és 100% ecològic i s’envasa de manera que permet ser transportat i distribuït als diferents centres. Bio Bio disposa de la certificació europea de productes ecològics per Ecocert i també disposa dels coneguts segells de ‘Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra’ i ‘Recepta Tradicional’ concedits del Departament d’Agricultura del Govern d’Andorra.

Us convidem a consultar el següent reportatge:

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter