Aquest dijous 20 de setembre s’ha realitzat la presentació dels nous serveis que oferirà BIOBIO Restauració  a la Llar de Jubilats d’Escaldes Engordany.

A banda del servei habitual de menús diaris que BIOBIO ofereix des de l’any 2016, aquest any, i com a novetat, cada dijous es podrà gaudir d’un menú 100% ecològic amb producte realitzat a la Cuina d’Encamp (certificat com a Ecològic i amb el Segell de Producte Agrícola i Artesà d’Andorra).

BIOBIO integra un menú 100% ecològic a la Llar de Jubilats d'Escaldes Engordany

Maria Lupiañez, Responsable de l’Àrea de Gent Gran del Comú d’Escaldes, Daniel Bassas, responsable de BIOBIO Restauració, Pablo Quiñones i Marcel Roig, responsables de la Cuina Central d’Encamp i de la cuina central de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell respectivament.

Maria Lupiañez, Responsable de l’Àrea de Gent Gran del Comú d’Escaldes, va ser l’encarregada d’introduir la presentació fent èmfasi en el valor afegit d’introduir una proposta 100% a l’oferta de menjars del servei de restauració de la Llar.

Per la seva part en Daniel Bassas, responsable de BIOBIO, va explicar l’activitat del negoci, així com els diferents projectes que integren l’Univers Bomosa, com la marca BIOBO, sota la qual es desenvolupa un producte precuinat d’alta qualitat i 100% ecològic.

Pablo Quiñones i Marcel Roig, responsables de la Cuina Central d’Encamp i de la cuina central de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell respectivament, van ser els encarregats de cuinar i presentar els plats del tast.

El xef Pablo Quiñones, responsable de la Cuina Central d’Encamp durant la presentació dels plats del tast.

Un cop finalitzades les presentacions, es va convidar els presents a un aperitiu durant el qual els assistents, entre ells una trentena d’usuaris del servei, van fer un tast dels diferents plats del receptari de BIOBIO.

Tast preparat pels xefs de BIOBIO Restauració per a l’acte de presentació.

 

També va ser un moment en el qual els usuaris de la Llar van aprofitar per intercanviar consultes i dubtes sobre l’agricultura ecològica, les seves bondats i processos de certificació.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter