Una de les conferències centrals del primer seminari de gastronomia andorrana ha estat desenvolupada per Daniel Bassas, responsable de BIO BIO Restauració.

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a una jornada que ha reunit un ampli conjunt de professionals de la restauració, hoteleria i gastronomia del país al voltant d’un únic tema: debatre sobre el producte, el turisme i la gastronomia, com a elements transversals que contribueixin al desenvolupament del país, i com posar en valor la riquesa del patrimoni gastronòmic i la transmissió als professionals del futur.

L’exposició de Daniel Bassas ha abordat el tema ‘Marques, segells i certificacions’, i ha estat una gran oportunitat per exposar l’experiència que BIO BIO Restauració ha guanyat des de la seva creació al 2014.

Identitat i empresa, línies de negoci, principis del producte BIOBO, fabricació i prestació de serveis, certificació ecològica, segells i distintius obtinguts, entre altres punts, van ser desenvolupats davant d’una trentena de persones.

L’objectiu d’aquesta trobada és que es pugui repetir anualment i que es vagi enriquint amb les diferents experiències de professionals i empreses del país.

A continuació, més informació.

Ara.ad | L’oferta gastronòmica necessita un discurs clar i unificat
Diari d’Andorra | Camp demana articular un discurs sobre la gastronomia andorrana
RTVA | Aposta per la gastronomia de qualitat

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter