L’empresa d’àpats saludables de l’Univers BOMOSA, BIOBIO, té una activitat intensa aquest estiu en la línia de càterings i serveis de restauració per a col·lectivitats. A banda dels serveis habituals d’àpats diaris als casals de gent gran d’Encamp, Andorra la Vella i Sant Julià, on també s’ofereix àpats als usuaris del centre de dia de la Creu Roja; l’empresa també serveix dinars per a infants i també per a diversos espais esportius.

Pel que fa a l’àmbit dels esports, cal recordar que BIOBIO és proveïdor oficial de la restauració del Centre de Tecnificiació Esportiva d’Ordino (CTEO) on s’encarrega de servir una alimentació saludable i específica per als esportistes individuals o equips que estan entrenant o millorant el seu rendiment esportiu al centre. A banda d’aquest servei vigent durant tot l’any, aquest estiu BIOBIO ha estat uns dels proveïdors de restauració, tant de la Copa del Món de BTT com de l’Sky Race Comapedrosa, que s’han disputat a Vall Nord. També som proveïdors de la prova de Trial d’Arinsal.

Una altre dels serveis realitzats aquest estiu per BIOBIO Càtering han estat els àpats dels diversos torns d’Espai Lleure d’Escaldes Engordany, una acció dirigida a infants de 3 a 12 anys que pretén oferir-los un espai de joc col·lectiu i educatiu durant el període de vacances estivals.

CUINAT A ANDORRA

Aquests seveis i molts d’altres encàrrecs puntuals de càtering i restauració col·lectiva són elaborats a la cuina central de BIOBIO a Encamp, on també es cuinen els plats ecològics Biobò i el àpats del servei de BIOBIO a l’oficina. En les tres línies de treball, l’equip de professionals de BIOBIO hi posa la màxima cura i dedicació per tal satisfer als nostres clients i, especialment, per servir-los uns àpats saludables i deliciosos.

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter