Aquesta trobada no tan sols ens ha permès realitzar una recerca de perfils que actualment estem en cerca a BIOBIO Restauració, sinó que també per contactar amb els responsables de departaments de RRHH d’altres empreses andorranes.

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d’Urgell va acollir la quarta edició del Workshop Ocupacional, la qual es es va desenvolupar en dues sessions. En la sessió del matí es van establir un total de 180 contactes mentre que a la tarda es va seguir amb entrevistes amb perfils professionals vinculats a l’administració i direcció d’empreses, enginyeria, la informàtica i el màrqueting, segons fonts vinculades a l’organització de l’esdeveniment.

Workshop Ocupacional Seu d'Urgell 2018

El workshop ocupacional de la Seu d’Urgell té com a objectiu posar en contacte directe a persones que busquen feina amb empreses.

Workshop Ocupacional Seu d'Urgell team biobio

Durant aquesta quarta edició, van participar un total de 20 empreses, una desena d’elles d’origen andorrà. Com a valoració addicional, s’ha volgut destacar que aquest any hi ha més presència d’empreses de la comarca de l’Alt Urgell respecte a edicions anteriors.

Workshop Ocupacional Seu d'Urgell quarta edició

Crèdit imatges: Departament de premsa i protocol, Ajuntament la Seu d’Urgell.

Més informació:

En marxa la quarta edició del Workshop Ocupacional a la Seu d’Urgell
4a edició del Workshop ocupacional a la Seu d’Urgell
LLeida Diari | La Seu d’Urgell organitza un Workshop Ocupacional amb vint empreses
Ràdio Seu | Nou Workshop Ocupacional organitzat per l’Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter