BIOBIO, l’empresa especialitzada en alimentació ecològica i saludable de l’Univers BOMOSA, reforça la seva aposta pels valors de vida sana i s’uneix a la família del Bàsquet Club Morabanc Andorra (BCA) com a patrocinador del primer equip pel que queda de temporada 2022/23.

El nou conveni de patrocini es vehicularà a través de Biobò, la marca de plats precuinats amb certificació ecològica andorrana i elaborats a Andorra, i ZUUM®, els sucs de nova generació 100% naturals a partir de fruites i verdures premsades en fred, sense sucres afegits, additius ni conservants. Els productes de totes dues marques estan disponibles al consumidor final en diversos punts de venda del Principat d’Andorra.

Aquest matí, la sisena planta de l’espai de coworking Hive Five ha estat l’escenari on Gorka Aixàs, president del BCA, i Manel Garcia, director general d’Univers BOMOSA, han signat l’acord de col·laboració pel qual es promocionarà tant Biobò com ZUUM® mitjançant el patrocini de l’equip, actualment segon en la classificació de la LEB Or i amb opcions d’aconseguir tornar a la lliga ACB (Liga Endesa) la temporada vinent.

Manel Garcia ha explicat que “és un privilegi ser part de la família del Bàsquet Club Morabanc Andorra. Valors com treball en equip, perseverança i vida saludable associats a la pràctica esportiva i al bàsquet són també valors que tenim a BIOBIO de manera intrínseca per fomentar millors hàbits alimentaris a través de productes precuinats d’alta qualitat, saludables i de proximitat. Estem convençuts dels bons fruits que poden sorgir d’aquesta relació amb el BCA i desitgem que sigui l’inici d’un llarg camí junts”.

Per la seva banda, Gorka Aixàs ha destacat “poder ser imatge i difusió de productes amb tanta qualitat com els que ofereix BIOBIO és tot un honor. Que ens hagin vist com a referents per poder promocionar els plats ecològics com els sucs Zuum és una mostra més que estem fent bé la feina. Aquest és el primer pas, segur que vindran molts més a la relació entre les dues entitats”.

 

Gorka Aixàs (esquerra) i Manel Garcia (dreta) van brindar amb ZUUM® després de signar l’acord de col·laboració

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter