L’empresa d’alimentació andorrana d’Univers BOMOSA, BIOBIO, ha impulsat el llançament de la plataforma web BIOBIO a l’Oficina, un servei pioner al Principat que ofereix àpats saludables per al personal d’empreses del país amb un sistema d’encàrrec previ i entrega diària al lloc de treball. D’aquesta manera, els treballadors i treballadores poden gaudir d’un menú equilibrat, variat, de proximitat, de qualitat i cuinat diàriament, elaborat per nutricionistes per oferir una alimentació saludable.

BIOBIO a l’Oficina neix amb dos grans objectius: per una banda, fer compatible la jornada laboral amb un menú equilibrat; i per l’altra, ser un servei que ofereixi l’empresa a la seva plantilla i que doni un plus a la sostenibilitat, perquè amb la seva implementació s’eviten els desplaçaments interurbans i extraurbans a l’hora de dinar ajudant amb la reducció de la petjada de carboni.

El funcionament de la plataforma, desenvolupada per l’empresa andorrana i48.tech, és molt senzill i intuïtiu: una vegada l’empresa s’hagi adherit, tot el seu personal podrà accedir-hi per demanar amb antelació els seus menús a través del web delivery.biobio.ad. Cada persona podrà seleccionar quin tipus de proteïna prefereix –animal o vegetal– a més d’escollir l’acompanyament –un iogurt o un suc 100% natural ZUUM®, el coldpress de BIOBIO que minimitza l’oxigenació i conserva intactes els nutrients– i altres extres. Després, el dia seleccionat, rebrà a la seva oficina el seu menú personalitzat. Tant l’embolcall com els estris i envasos són fets amb material reciclat i reciclable o compostable, i a la mateixa caixa s’inclouen instruccions de com gestionar cada residu.

El portaveu del servei, Martí Batalla, ha explicat que “BIOBIO a l’Oficina és de gran ajuda per als treballadors i treballadores del país que volen gaudir d’una vida més saludable i més sostenible, que volen seguir una dieta equilibrada i variada, però que veuen que durant la setmana els és més difícil compaginar la seva feina amb l’elaboració d’aquests àpats. BIOBIO cuina per a ells i elles cada dia, oferint diverses opcions amb productes de proximitat i de qualitat”. “A més, el servei també ajuda a reduir els desplaçaments de migdia i, per tant, les emissions de CO2 vinculades a aquests trajectes”, ha afegit Batalla.

Grans empreses del país s’han adherit a la plataforma BIOBIO a l’oficina, oferint al seu personal la possibilitat d’encarregar prèviament els seus àpats i rebre’ls directament al seu lloc de treball evitant la mobilitat al migdia. Andorra Turisme, Andorra Telecom, FEDA, Heracles, TAG Systems, Assegur, Hive Five Coworking Andorra i el Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO) són les companyies i organitzacions subscrites al servei.

Compromís amb els hàbits de vida saludables

Tots els plats de BIOBIO són elaborats des d’Encamp, la primera cuina central d’Andorra en obtenir la certificació europea per a producció de productes ecològics. L’empresa d’alimentació d’Univers BOMOSA va néixer amb l’objectiu de liderar l’evolució i el canvi de la societat andorrana cap a la millora dels hàbits de vida saludables, respectuosos amb l’entorn, les persones i els animals, mitjançant el consum de l’alimentació ecològica, ja sigui a través del sector de la restauració com en la venda directa de producte amb la línia de plats ecològics Biobò, que poden ser adquirits en diversos punts de venda al país.

En el següent vídeo s’explica el funcionament de la plataforma web BIOBIO a l’Oficina:

 

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter