Els padrins  i padrines que necessiten un suport diari d’alimentació, disposen d’un àpat que se serveix a domicili durant la crisi sanitària.

Biobio prepara més de 80 àpats diaris a gent gran dels comuns d’Encamp, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, basats en una alimentació saludable, ecològica i de proximitat.

Biobio, dóna servei de restauració a diverses col·lectivitats del país, entre elles,  les residències de la tercera edat i, en aquesta crisi s’ha hagut de readaptar i reinventar per poder seguir oferint  els seus seveis a aquests sectors més vulnerables de la població.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la coordinació de Biobio i els agents de circulació que serveixen els àpats a domicili.

El director general de BOMOSA, Manel Garcia, assenyala que “s’ha canviat el sistema per poder reforçar la seguretat i el sistema d’higienització, tant dels estris com del personal, que ha d’anar suficientment protegit. El que hem fet és concentrar-ho tot i portar-ho als comuns”.

Pablo Quiñones, xef de la cuina central de Biobio, comenta que “els menús estan molt equilibrats per a una dieta regular per a persones que són grans i que tenen certes necessitats, a més, si sorgeixen problemes puntuals, com la gent que menja sense sal o que pateix alguna intolerància, elaborem un menú especial per ells”.

A partir de la setmana vinent, Biobio col·laborarà amb el comú d’Ordino, portant berenar al personal de l’stoplab que farà les proves d’anticossos.

Pots ampliar la informació en aquest enllaç:

andorradifusió

La vostra opinió

TENS ALGUN PROJECTE A ON COMPARTIM VALORS?

ESCOLTEM LES TEVES IDEES, FEM CRÉIXER ELS TEUS PROJECTES

Subscriu-te a la newsletter